cykla imorgon?

har precis tittat klart på en prinsessas dagbok 2. haha, tycker den är lite söt. Men iallfall så va jag ute med mikaela och lidas ett tag idag. men innan det så övningskörade jag med pappa & jag hade nog värsta näradödenupplevelse. jag fick värsta paniken, och nu har jag betsämt mig flr att inte ta nå jävla körkort! fan det finns ju idioter som kan gå och döööööööö!!!!!!!!!! jävla cp f*tt H*r människa, ser jag dig igen kommer jag dunka på dig rejält! mongo!!!!
iaf så va jag ute med dom och satt i centrum! :) mitt kära hem! & plus i kanten till albertskillarna! balla jävlar! gick och mötte jessica när mikaelorna drog hemmåt.. gjorde inte så mycket ute, mer än att hängde med bästa! hiihh.
nu ska jag sova eller , jag ska titta på den oändliga historien elelr pinoccio., har inte bestämt mig än :) haha.
& äre nån som börjar 8imorgon på carlforsska som vill cykla med mig så äre bara att ringa!!!! haha
PUSS

hållmigsällskap samtal

så lillördagen vart helt OK! ingen trodde att jag skulle komma in, eftrersom dom tittade noga på allas legg, men grym som jag är (&en snäll vakt) så kommer jag in. Där inne hade jag as roligt, och full blev jag. Träffade jätte mycket gamalt folk från typ, vik tiderna :D hah. sen mycke önsta folk :)  och lite ica folk :D woopwoop. haha
tror nog att hela min kontakt lita fick ett sms eller telefonsamtal från kära molllan den kvällen. haha.

 
Jag & Mikaela mitt bland vimmlet!


Jag, em, nån & sanna på pluto!

Jag & em drog därifrån runt tio i 2, gick till stadshotellet där snälla saif kom och hämtade oss, shabbe, fredrik & bjuff va också med. haha, vi åkte till millles för lite fyllekäk, mmm! sen till cdentrum där vi åt upp den! mohaha. jag va ju så väldans full så jag hade skit kul, haha och mikaela följde med amanda hem en bit och jag satt kvar i centrum för mig själv och sjöng. Ringde araz gjorde jag runt kvart i 4 och då hade jag precis slutat drukit, haha. smartskaft! han kom iaf ut och mötte oss, mikaela hade då kommit tillbaka. haha. sen gick vi hem och sov.. 
vaknade upp runt halv 9, klädde på oss, borstade tänderna och gick till bussen! haha. fortfarande fulla! skolan va väl lite halv jobbig, men det är smällar man får ta, har man druckigt dagen innan och har jobb/skola dagen efter får man skylla sig själv, ta sig i kragen och göra sitt jobb!  
När jag kom hem från skolan så somnar jag runt halv 6 och vaknar igen runt 1 för att jag va tvungen att pissa:P haha. sen somnade jag lika fort som jag vaknade och sov hela natten.. vaknade av alarmet som ringde halv 10. trött som satan va jag, men jag gick upp iaf! :)

Fredagen var väl inget speciellt, kommer till skolan och hänger lite med araz innan lektionen, sen hade vi engelska, och vi har fått ny lärare igen, 3 läraren eller nått. men det va kul, jag tycker om engelska. haha. den här läraren lärde ju oss någonting iaf. haha. efter engelskan drog jag och elinor ner på stan för att käcka lunch! vi slutade ju efter våran engelska, ( naturen va inställd) och efter donken träffade vi mikaela. HOn och jag gled på stan ett tag innan vi tog bussen hem och jag skulle jobba. slutade 9, hur skönt som helst att inte stänga. cyklade till centrum där alla va och jag träffade sabina, em oich lidsas, jag och sabina drog hem til mig och dom andra skulle på krogen :) vi somnade runt 12

igår vaknade jag upp och kände mig jätte hängig, ville verkligen inte jobba, men det va bara att bita ihopp. jobbade 11-16 så när jag kom hem somnade jag et tag, skulle igentligen hängfa med på fest i tortuna, men måde ju som sagt bajs.. blev hembjuden på lite kräftskiva hos sabina. drog dit, väldigt trevligt, thank god att nån uppfann ipren!!!!!! haha. åkte hem, sen kom sabina med bussen och jag mötte henne. träffade yannick, pg, och yassin där också! :D Jag och sabina gick ju hem och sov på direkten.

vaknade idag runt halv 1. åt frulle och så, nu har sabina åkt hem och jag ska städa mitt rum :( att det alltid ska bli stökigt! haha. jag orkar inte jöööh! menmen, ska nog ringa mikaela och tracka henne med ett av mina hållmigsällskapmenjagsägeringentingutanjagpratarmedallaandraruntomkring telefonsamtal!
hörs!

utgång ikväll!

idag började vårat schema, eller kanske ska säga att vi gick till lektionerna och fick lite info och sen betygskreterier! började iallfall dagen med naturkunskap och fortsatte med en två timmars hål! & DÅ TRÄFFADE VI VÅRAN KÄRA SABINA! som äntligen är hemmaaaaa!! sen blev det lunch och efter lunchen hade vi små företagande A, det verkar intressant, eftersom jag ska starta eget (hemlig ideé) sen så blev det administration eller nått, massa paperwork :( haha. ska tänka possitivt!  läraren är lite rolig! haha. sen hade vi bara mentortid.. :)
ikväll blir det pluto med em, lidas och några till! :D det ska bli kul, tur att vi börjar 10 i morgon :) hihi. men nu ska jag sminka mig & såå. puss&kram, jag kommer vara full på stan! haha

first day of school

first off, im 2 kool 4 skool! haha, nej jag skoja bara. Klassen har ju inte ändrat på sig så mycket, vi är fortfarande lika bra :D har även fått lite nya klasskompisar :P en kille och två tjejer, robin,alexandra(?) och nån josefin som inte va i skolan idag! lite kul vare faktist! men vi gick ju bara i några timmar, jag var hemma på gryta halv 1 & vi som igentligen skulle sluta kl 3. mohahah.
Imorgon börjar de riktiga schemat dock, vi börjar dagen med naturkunskap, det ser jag inte fram emot det, men ska tänka possitivt, eller ja.. jag ska försöka! har betsämt även mig att sattsa på skolan, dvs att lämna in uppgifter och läxor i tid ( om inte innan) + att de ska vara snyggt gjort, tex på datorn eller renskrivet. jag ska även plugga ordentligt till prov osv. jag har ju en tendens att plugga kvällen innan och glömma bort det sen!
måste även ta tag i teorin nu! jag vill ju ha körkort så fort som möjligt! jag ska änmäla mig till en teorikurs och plugga som fasiken + övningsköra så fort jag får chansen, sen har jag ju skolan och jobbet. Jag kommer inte ha någon tid alls i veckorna för kompisar. jag kommer nog bli knäpp i huvudet, haha.
jag har fortfarande inte fått in bilderna på datorn, så det får vänta.. sorry. tråkigt att lägga in gamla bilder hela tiden. haha
nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite kanske, behöver lite avkoppling. mohaha. sen så kommer jessica till gryta så det blir väl att hänga med henne och resten av dom bästa! & efter kl 5 ska jag övningsköra till ICA grytan, mitt kära, underbara jobb och hämta ett packet med kläder i från H&M! yes, äntligen. haha.
ha en bra dag/eftermiddag, så kanske jag skriver ikväll :)

skola imorgon :)

lite nervös är jag, men ändå taggad för att träffa klassen! vi är ju överlag bästa klassen på hela carlforsska! :) börjar iaf 9.30, så vi tar bussen med alla andra fem över 9. usch, inte alls van att gå upp sådär tidigt, jag skulle nog ha tänkt på det innan, och börja gå upp i tid, för jag kommer vara hjärndöd imorgon! haha.
Idag har jag inte gjort något speciellt, jag och mikaela åkte ner på stan och jagh köpte lite smink, dvs, en ögonskugga, puder, fondation och bronzer(?) haha. & jag har hittat massa skor jag vill hhhhaaaa!!!!! haha, men jag sparar min lön :D hihi.
nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen ska jag slagga. måste ju vakna imorgon :( haha.
PUSS!

och imorgon kommer min käraste sabina hem!!!!!!!!!!!! äntligen!!!!!!!
som bytheway har tatuerat sig :@

i know, im sorry

jag vet att det inte flyter på så bra här i bloggen, men jag har bara en dag kvar av sommarlovet, så jag lever livet, jag har inte tid för datorn! idag var det en softar dag iaf, mamma kom in och väkte mig 16.40, sköönt att få sova ut, sen städade jag mitt rum, en rejäl storstädning, kan ju berätta för er att de behövdes. Runt halv 9 gick jag ut och träffade em och sen har vi varit på ica en sväng, vi träffade nog dom drygaste människor jag har träffat, ever! sen har vi bara hängt med saif, bian, shabbe, paul & araz i centrum! :D kuligt! haha. berättar mer om de andra dagarna när jag har fått mina kort att funka på datorn:S art! haha pussssssss

jag tycker om vitsås :)

mike tycker att jag behöver söka upp art för mina psykbryt, men jag förstår inte vad han pratar om. haha.
just ja, idag när jag och jessica gick och städade i lokalen så det ut som skit(!!!!!!) det luktade fimp, jag har nog aldrig varit i ett rum där det luktar mer än vad det gjorde där, golvet va näst intill svart och det stog flaskor överallt. detr va nästan skratt retande, stackarsjessica som fiuck va där inne i lukten som inte alls mådde så bra! menmen, vi städade klart iallfall sen åkte vi hem till mig och bara slappade. runt 2 gick vi upp till centrum där vi mötte, mikaela em och mikaela L för att käka bakis mat på alberts. :) mumma! "alltså, det ska vara jätte mycket vitsås, nästan som kebabsoppa" haha. jag tycker om vitsås ;)
nu tittar jag på csi, det är alltid lika bra, fast lite läskigt ibland! hihih. menmen, puss&godnatt


A.R.T

igår bestämde vi tjejer oss för att hyra lokalen för lite ferre. det blev så också :D haha. det blev jag, jessica, beccy, sandra, em, lidas och eve, sen ochkså grabbarna grus! :) jag hade kul, och gissa vem som blev skit full? helt rätt, det va jessica :D haha. men puss på henne. skulle mer än gärna visa bilder men nu är det så att jag får ART på min dator och jag skulle kunna slänga den i väggen at the moment, det går inbte att lägga in bilderna! ååååH! får visa dom sen någon gång. :)

Idag blir det kanske lokalen igen, fest hela veckan :D sista veckan innan skolan. men det är faktist så att jag längtar till att börja, och träffa alla kompisar. är det bara jag som gör det eller? är jag knäpp?!
hade en vädligt rolig och intressant konversation med grääbsen idag. haha, man kan ju inte göra så mycket mer än att skratta åt dom! jag menar, cad skulle dom göra utan mig och min otroliga humor!?
& eve va ju iallafall snyggast av oss alla! riktig pudddding! :D

kan araz smsa nu eller, jag pallar inte vänta på om jag ska fixa mig eller inte! haha. jalla nu bror!
puss<3

snel hest

Vaknade av ett telefonsamtal utav mikaela, hon berättar att hon sitter i bilden, så det är bara att hoppa upp, haha. jag cyklar hem till henne och hälsar på. jag va där i ungefär en timme kanske, sen åkte jag hem, till kära mike! haha. han kom inte in på min dator, för jag tog bort gäst! moahahahah, jag är dum! men nu ska jag vara snel hest och låta han sitta här och nörda! puss på er

film tips

American Crime, den handlar om två systrar som flyttar in hos en mamma med sina 6 barn, det utspelar sig på sommaren 1955(tror jag, om jag minns rätt) och mamman börjar misshandla den älsta av de två systrarna, hon fimpar henne, slår och låser ner henne i källaren, hon får ingen mat eller något vatten, de andra barnen börjar ta hem kompisar som också slår och förnedrar henne rejält, medan hennes syster är för rädd att göra något. Det värsta är att den är verklighetsbaserad och jag mår dåligt av att det har hänt på riktigt! både jag och sabina grät som två små barn ett antal gånger under filmen! den är värd att se. jag säger som sabina, man känner ju verkligen hur mycket man uppskattar sin familj och det man har!

try not to laugh!

okej, försök att inte skratta, det är helt omöjligt att inte skratta!
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
jag skulle nog kunna sätta en hundring på det!



just dance

okej, det där inlägget skrev jag igår, men jag publiserade det inte för en nu. haha. sorry. Idag har jag & sabina varit på stan, först träffade vi jessica & ewe. :) puss på dom! sen gick vi till bokia och jag köpte en kalender, hih, den är söt! sen kom lollo och hämtade oss vid stadshotellet, vi skulle åka till carlforsska för att prata med rekorn för frisör och de där, men det va stängt. hm, haha. sen skjutsade lolla hem mig. & imorgon åker sabina :( jag kommer vara mobbad! haha. nej då, mikaela kommer hem imorgon också :) då blire fest! :D måste ju passa på nu innan skolan!
nu ska jag fixa och trixa lite med mikaelas blogg, puss!

just de! min mobil är lite cp! så man hör inte vad jag säger, men man kan smsa! :) hihih

shopping humör

det blev så som jag sa. när mamms kom hem så åkte vi och köpte två stycken 5 ämnensblock, 5 mappar, markeringspennor, stiftpennor och vanliga. Imorgon ska jag och sabina kanske åka ner på stan, då får jag köpa resten. :) & ja.. sabina sover här inatt :D som alltid!

När vi kom hem så kännde jag att jag behöver lite höst kläder, & jag har hittat så mycket fint på te.x forever21.com men jag beställde lite grann från H&M iallfall. Jag menar, jag måste ju spendera mina pengar på något, eller hur? jag kan ju inte spara allt. även om jag försöker lägga undan 3-4000 i månaden :)


1. Lila blommig t-shirt/blus
2. Kastanj färgat flätat skärp
3. Grå cardigan
4. gråa leggings
5. Mörkbrun skolväska
6. Puderrosa långärmad
7. Grå kortärmad tröja
8. Jeans med lätt slitning

det va så mycket kläder jag ville ha, men dom va slut :( en var en blommig 3/4 ärmad tröja, jätte söt, men den fans bara kvar i svart, och den ser så grön ut.

tittade även på massa skor, åååååh, jag älskar(!!!!) hittade jätte fina lite överallt, men eftersom mina nedrans vrister är så höga så måste jag prova skor innan jag köper! :( menmen. En annan sak jag vill ha är en spets tröja, svart, en som jag såg i sofies mode? kommer inte ihåg, men den va jätte fin. &  jag vill ha den!
Nu kom sabina och vi ska titta på en film som hon har med sig. hoppas den är bra, god natt!


skolstart den 26

när jag vaknade idag (kl14.50) så ringer kära sabina och säger om hon åker till turkiet så mister hon sin plats på frisör. tycker så synd om henne. Hon har ju kämpat så hårt ett extra år bara för att komma in, & nu kanske hon inte kommer de. men ändå så vill hon åka till turkiet för hon har aldrig varit utomlands.. stackars henne :( nu ska lollo(hennes plastpappa) iaf till carlforsska och prata med dom, hon missar ju bara 3-4dagar, hoppas det löser dig!

& när jag sen satt på datorn så ser jag att den nya harry potter filmen skjuts upp med ett halv år höll jag på att bryta ihop. jag har ju längtat sååååååååååå länge & nu kommer jag inte få se den för en nästa sommar! :'( haha jag vet.. jag är lite nördig av mig, men filmerna är ju så bra! & böckerna är nästan bättre. jag har funderat på att läsa om alla böcker, jag läste ju ut alla inom loppet av några månader. :) rätt stolt över mig själv att jag läste så mycket, med tanke på att läsa är nog de tråkigaste som finns, men jag kunde inte släppa dom!



Nu är det många som har börja skolan, men jag har en hel vecka kvar, det är så skönt! men det ska bli roligt att komma tillbaka till klassen och alla kompisar i skolan. skönt med lite rutiner och de.. undra om jag och mamma ska åka och köpa block, pennor, mappar m.m ska försöka hålla lite ordning i år. inte som förra året med 10000000 lösa papper i skåpet. så i år tänkte jag köpa ett 5 ämnes block + några vanliga, mappar till alla ämnen (pärmar tar alldeles för mycket plats) och lite pennor, te.x markerings pennor, bläck, blyerts, och lite sånt. Måste även köpa en kallender, det är så otroligt praktiskt att skriva upp alla läxor, prov, jobb, födelsedagar(som jag är väldigt bra på att glömma bort) och allt möjligt. Man får ju en av skolan, men det är inte så bra enligt mig. jag föredrar nån annan. Nu ska jag titta på mitt schema och se hur många block + mappar jag behöver köpa! hihi.

skriver nog lite senare igen! hörs så länge! <3


sunday..

jag har tänkt, (jagvet, jag har tänkt... wow liksom) men heter en dag sunday borde de tamejfan vara sunny då, soligt alltså! speciellt på sommaren. men nej, det bara regnar. seriöst, men blir ju deppig över hur kallt och regnit det är i agusti. :(
så, det betyder att jag inte har gjort någonting idag. bara tänkt på att göra nått, men det har inte blivit av. kanske går ut senare och träffar jessica eller nått :) 
jag tittar på en film på 5an just nu, rätt bra faktist :) den är om en tjej som är freshman på college, innan va hon mammas lilla ängel, men nu träffar hon andra kompisar och hon börjar följamed på fester och dricker mycket, blablabla. helt okej faktist, party till döds heter den på svenska.
nu ska jag fortsätta titta! <3


the voice 2008 (!!)

så igår efter jobbet, (slutade kl 15) så var de bara för mig att springa tll omklädningsrummet flr lite fix! 10 över va jag klar, då gick jag ut till bilden, där pappa, andre & mike väntade.. fick ha bilen som ett omklädningsrum också! När vi kom ner till station så va alla redan där, devillsäga Sabina, Emma, Jessica, Beccy, Sandra och vi då.
I väntan på tåget fick mike en liten liten kompis, en liten geting. den jagade oss hela tiden. (jag lovar att det är den där himla getingen på gryta som jämt flyger efter mig och sabbe!)



 det va rätt mycket folk på tåget så vi fick sitta på ett bord som stog där, men vi åkte ju gratis så det gör inge. Att jag och sabina bestämde oss för att köra på nyktert va en jävla dum ideé för vi blev så sugna på ferre. menmen, jessica, beccy & sandra började lite smått på tåget och fortsatte sen på sthlm central (läs mer om de på jessicas blogg) eftersom jag inte hann äta mer än frukost kl 9 så gick vi och åt på C, undertiden dom andra va bara allmänt pucko :D haha.

   

själva the voice va helt okej, lite mycke folk bara. runt 40000 enligt aftonbladet. sen fanns det ju såna tjejer som gör att jag får damp, dom som knuffas och slåss bara för att komma längre fram, visst, jag skiter totalt i om dom gör de, men dom behöver ju inte vara otrevliga och kalla folk för hora/fitta/äckel bara för att dom inte kommer förbi. jag blir så trött på tjejer. usch! men det va väl rätt så bra musik, och de va ju därför vi åkte, ahah.



Vi splittrades iallfall så de va jessica, beccy och sandra som höll ihopp och jag och sabina. Vi träffade inte dom igen förens vi skulle ta tåget hem. haha. då hade mikaela, lidas och emelie dykt upp. fylllllllllooon hela högen :D
det va ju vissa som va fullare än andra, vissa roligare än andra & vissa va ju så drägg man kan bli! haha
Men kul hade jag, puss på mina tjejer!

kvällens roligaste:
  på väg hem från sthlm på tåget så har jag och jessica en lite konversation:
Jessica -vart är Beccy?
Molly - jag vet inte, hon är borta!
Jessica - ohno!
Nån - där är polisen jessica
Jessica - aa, jag måste pissa!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAH

På stationen i västerås så kom jimmy och hämtade oss och skjussade oss till önsta C bror. där hade jag & sabina värsta roligt! vi lekte vi bloggare och körde på kvällens outfit, så den har ni här:



MOLLY
jeansjacka - old one
blå/vitt randigt linne - cubus
svarta jeans
svarta pumps - skopunkten

väska - sabinas, min ligger brevid
brunt/vitt armband - magaluf




SABINA
beige jacka - veromoda
rosa linne w/ tryck - cubus
jeans - solo(?)
tofflor - din sko
armband - gina
örhängen - gina

eftersom vi va 100% nyktra, men väldigt trötta så hade vi stora i-lands problem med att vara seriösa, så det blev en heldel mango kort!

  
  

sen kom alla andra med bussen, och då kunde inte vi köra vårat race längre, haha. när vi kom hem gick vi och la oss nästan direkt. det var så skönt! det var väll ungefär allt! tack för mig! puss


Lista!

Jag har så tråkigt & jag behöver bli trött, så jag gick in på min kära myspace page och tog en liten bullitin.. det är därför den är på engelska, och frågorna är kinda lame! haha. men ja.. vad gör man inte liksom när man är trött!
imorgon kommer jag nog inte hinna skriva något, möjligtvis i morgong bitti när jag vaknar eller när vi kommer hem fråm huvudstaden! :) annars hörs vi på söndag! Då blire nog bilder också! woopwoop!
puss&godnatt!



I'm tired of:
det är dåliga vädret



I am listening to:
real world på mtv



Maybe I should:
sova, börjar jobba kl 9



I wish:
att det kan bli lördag



Chocolate is:
aa, brunt.



I have lost my respect for:
mycket



I last ate:
köttbullar & mackaroner



The meaning of my display name is:
mitt namn



Someday:
kommer jag ta över världen


I will always remember:
alla mina bäzzzzzta kompizar

Love is:
a name, fuck is a game. screw the name and play the game


MySpace is:
fett tråkigt!


Today:
har jag torkat bort bearneissås från en kund (a)


Tomorrow:
ska jag jobba, sen till stockholm!



QUESTIONS:

Is your cell phone beside you?
det är väl givet, skulle inte gå en sekund utan den


Are you wearing chap stick?
när jag behöver


Are you tired?
börjar bli, det är ju bra


Are you wearing pajamas?
ja (a) hihi



Are you mad?
aldrig!



Are you upset?
nästan aldrig



Last beverage?
vatten, nej mjölk vare



Last phone call?
jessica hunnniii



List 2 favorite colors:
rosa & svart



THIS MONTH HAVE YOU:

Made a new friend?
ja :D



Laughed until you almost cried?
minst engång om dagen



Met someone who changed your life?
nej, det skulle jag inte tro



Have you found out who your true friends and best friends were?
ja, men alltså, det har jag ju redan vetat om



Wallpaper on your cell phone?
vi tjejer i sabinas rum förra året



What's your favorite number?
18 eller12



What is your current mood?
jag vet inte riktigt



What color shirt are you wearing?
haha, ljusblå & orange, önsta for life liksom


Who's car were you in last?
våran



What color is your hair?
blond



When is your birthday?
femte november! fan det är ju skiiit långt kvar!



How do you feel about your hair right now?
haha, som att jag har brytt mig nån gång..


Have you ever crawled through a window?
ja, haha,



Morning or night person?
natttttttttt



What is the last movie you watched?
rushhour 2, den som gick på tve ikväll



Any cool scars?
nej, bara ett fult på hakan som min lillebror gav mig när han
dunkade ner mitt huvud i en sten, och massa fula på kväna



Would you ever dye your hair red?
tacka gud nej!



Whats your worst personality flaw?
vet inte, :P haha, inget

lätt öl för dummies

Idag så sov jag ut till 12 ungefär, så himla skönt, men jag låg kvar i sängen till 14 (a) Jag höll på & fixa&trixa lite med mikaelas blogg :) snart så bör jag vara klar.. sen är det bara jessicas kvar ;) jag ska nog börja ta betalt:P haha.
& så har jag jobbat i dag också, självklart på ica grytan! Ingen händelserik dag igentligen men det va en bearnäis(?)sås plastgrej som gick sönder, den fastnade liksom på bandet och så gick den sönder, jag tror nog att det va sås över hela ica. & hälften kom på en stackars kund, hjälp! sen fick jag allt så ut med den där smöriga lukten ett tag tills jag gick på rast. moahha! en till sak som hände att det kom in en kille runt 20 och han var så himla full! hahahaha, han kunde knappt prata & lukten var inte diskret! gud va jag skrattade! & btw så köpte han lätt öl liksom! hahahah, depprimerande!

Nu ska jag iallfall äta lite köttbullar och mackaroner som min lilla, lillebror har gjort till mig. Ibland är han en snell hest! vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske träffar beccy & hennes homie ett tag :) det är alltid roligt! mihih
hörs sen om jag orkar!
pusssss

gamla goda tider!

vädret suger ju idag med :(
hemma hos emma tittade vi på MASSA gamla bilder från 06&07, shit mygod va roligt! & så visade emma lite bilder på datorn när hon, sabina & eve va små, hahahahahahahaha, det måste ju vara svårt att slå emmas charm! ;) du va såååå snygg sötan! synd att jag inte har några av dom på min dator, men jag kan visa lite bilder från förra året :) haha. enjoy


Alexandra & jag i 7an, haha



jag efter darins konsert, 2004(?)


jag & rebecca, vintern 04


samma dag :)


Dansar med uffe & tomten nyår 03/04


Fira jul i Thailand med becca+familj


rebecca, nån thai & jag


Julafton 04 i Thailand! vi va med på
ölhävartävling! det börjar tidigt :)



räomdh&däkim (!!)

hey hey you you i dont like your girlfriend,
no way no way i think you need a new one!

brrrrrrrrrrrrrrrrriist på rubriker!
Vaknade kl 10... av mig själv(!!) sabina sov fortfarande så jag satt mig vid datorn! vi har ätit frukost och jag har duschat. nu ska vi hämta sabinas cykel som shirre har. Vi ska ju åka hem till emma som jag skrev igår.
& sen tycker jag det är lite kul,det här. haha. du ä'r så roligt sabbe!
ska föna håret nu, hörs fuckkers!

dont hate the player, hate the game!

jackass

Herregud måste jag bara säga! vilket väder vi hade idag. det bara small, och vädrets höjdpunkt var ju när dany blev rädd för åskan. HAHA! Regnet bara öste ner, men det försvann lika snabbt som det kom, tur de. jag tyckte det va lite roligt iallafall :) & shirwan, han tyckte det va vackert, han är ju för rolig!

I feel so untouched! faaan, jag ville ju. på ett sätt hoppas jag, men på ett annat vill jag inte ändå!

Inatt sover sabina här som vanligt! det är hon bäst på. haha. jag kommer fan sakna henne, nu när skolan börjar. hon kommer ju inte kunna sova här lika mycket. hm :( men det är tur att vi går på samma kära skola!
sabina har kämpat så mycket med sin blogg idag, så hårt att hon nästan blev på dåligt humör. Fast det fixade ju jag på en sekund.
Imorgon blire nog en sväng förbi emma med sabina och hälsar på, sen hoppas jag på att det kanske blir i morgon(det är en hemlighet som bara sabina vet), eller kanske inte. ska iallfall gå upp i tid, vi börjar ju skolan om ca 2 veckor och jag måste komma igång med rutinerna. blir nog att gå upp kl 10-11 imorgon!
jobbigt!
På fredag blir det jobb, 16-21. absolut inte farligt. men dagarna när jag jobbar 07-16 & sådant vill jag bara ligga kvar i min varma säng och aldrig bli vuxen. Jag kommer inte att klara av arbetslivet, det är inte mänskligt att vara uppe med tuppen! Efter jobbet, om det inte blir fest, så blir det nog en skön hemmakväll.
På lördag jobbar jag min sista sommartid, jobbar till 19, men jag hoppas på att kunna byta så att jag kan följa med till "the voice" med mina tjejer! dom är bättre än bäst!

Nu ska jag & sabina kolla klart på jackass som är så himla roligt! sen ska vi sova :) hörs&godnatt!



Grattis Sabina!

du kom in på frisör & jag är sååå himla stolt över dig! jag visste att du kunde klara det!

40års fest

Bilder från i lördags!

    
jag hannele rebecca        jag & rebecca          Party people         Tobias&shirwan



det var då denna man som vi firade :) & vi va dragna redan kl 8, det har jag hört från mitt jobb som ringde mig då & jag var minsann packad! haha. men kul hade vi. Kameran gick och la sig runt 9, haha:) men lite bilder blev de, jag väntar på shriwans bilder också som ni ska få se sen :)

   
       jag                   sabina&rebecca                  jag                          jimmy

pastasallad

gårdagen va helr okej! det började med att jag raceade hem från jobbet för att fixa mig, sen kom shirwan och mamma skjussade oss hem till sabina i hökåsen. Där stannade vi tills jimmy och bigge kom. gled med raggaaaarbilen till tortuna och där va det 40års fest. haha. herreguuud va roligt vi hade!
lägger in lite bilder senare.

Idag började jag jobba kl 12. inte så jobbigt men drygt ändå, jag jobbade liksom till 19. jag va ju inte heller på topp humör, haha. värsta huvudvärken, menmen. när jag skulle gå hem fick jag en hel burk pastasallad av snälla johan :D hihi, väldigt god! imorgon börjar jag jobba kl 07.00 till 16.00, bläääää!
nu ska jag titta på tv. sen soova! :)
puss&kram!


jag är dålig på att hitta på rubriker!

faaaan! jag är på fett dåligt humör så nu ska jag sova så jag kan bli glad. alltså att vara sur tar ju på ens krafter! jag är verkligen inte på humör för att gör nått! hörs&godnatt!

woho

nu äre så här att jag är väldigt trött och vill sova. jag har jobbat till 22.15. men kul hade jag iaf, det är ju huvudsaken :)

tidigare ida så slingade sabina mitt hår, och hejkomochtamig va ljust det blev. haha. nejråå, men bättre än innan. hon drog runt 2 och då kom lilla favvis all:D hon är så sööt :) hon och hennes bruuur och hennes daddy kom in på ica och hälsade på :D & btw så tog carro snyggaste bilden på mig med hennes nalle ;) hhaha,

& nu sitter jag bara här och väntar på bättre tider, jag orkar inte göra nått just nu.. men kanske lite senare ;)(a)
puss&kram

shit, jag glömde!

haha, kom på nu, efter jag hade läst sabinas blogg, att jag övningskörde till affären när vi skulle köpa hårfärg! jag tror nog att både sabina & mikaela kissade ner sig! moahaha. men så dålig är jag faktist inte :( hahah.

sex and the city

jag och sabina sitter här i mitt kära rum och tittar på tv. :) vi ska sova snart.. väldigt tidigt för mig. men jag ska ju upp tidigt och färga mitt hår, mina fula utväxt ska borrrrttt.

kära gud!
varför gav du mig inte blont hår ifrån början så jag slipper slinga hela jäkla tiden.
& en sak till, snälla ge sabina ett liv. Det förtjänar hon!
Det var allt för i kväll! Amen!

Imorgon ska jag vara med all också:) min lilla sockerpulla. jag har saknat henne så himla mycket. sen ska jag jobba, precis som jag gjorde idag. Hade varuplock från 12.30 till 16.30, jag bara älskar att jobba, har jämt så himla roligt på jobbet. & jag tror seriöst att jag kommer få träningsverk i magen! :)
har stängning imorgon, så kom och hälsa på vettja :D
puss&kram

äta bör man, annars dör man!

har precis kommit hem. jag har ju varit och jobbat som vanligt! 10-14 idag med. :) sen åkte jag till centrum och hängde lite med araz, mike & adel :) hihi. nu är jag jätte hungrig. måste äta innan Sabina&mikaela kommer hit. annars äter dom bara upp min mat, jävla gamar! :D haha
Imorgon ska jag också jobba, woopwoop :) haha eller inte, jag har varuplock från 12.30-16.30! men det är så skönt, man kör liksom i sin egen takt :)
puss&kram!

london underground

det blev ingen fest för oss iaf :P haha. men det är lungt, jag tar igen det på lördag :) woopwoop! men nu har jag sån jävla magknip att jag tror jag kommer börja gråta. det här är inte kul. :'( buhu!
ska lägga mig i sängen nu och hoppas på att det är över tills imorgon, det skulle ju suga rätt hårt att jobba såhär! :P menmen.
Ajuste, på lördag blir brakfest! fyfan va kul. och på fredag ska jag umgås med min käraste alexandra B :D puuuuss på henne!

& alexandra är nog den sötaste tjej på denn jord! värsta pangbruden!<3

Ljug inte för mig

det är bara så onödigt! jag menar, jag vet ju redan sanningen!

Idag har jag iaf jobbat 10-14, så jävla skönt, kom bara dit typ, sen fick jag gå hem :) wohoo, samma tider imorgon :D

jag har nyss varit ute & träffat määäggs och egget, så har dom bestämt att ikväll är det fest! passar ju mig eftersom jag strävar efter wiskeyröst tills skolan börjar ;) bäst jag ligger i ;) haha. men det blir inte så mycke drickande för mig, jag ska ju faktist jobba :( tar sissta bussen hem iaf.
så nu ska jag bara slänga på mig nå kläder, får nog bli jeans och en topp eftersom det är så himla kallt ute :(
skriver imorgon igen och berättar vad som händer ikväll ;)
puss&kram fest på stan! :)

please dont stop the music

nu har jag äntligen blivit klar med allt fixande med ipoden, inte för att det va så mycket men ändå:) dunkar förfullt och kan inte sluta, jag är helt enkelt beronde av musik! :P
idag på stan så gick vi in på gallerix(?) haha, jag vet, men dom har jätte söta rosa kollegeblock och sånt som jag nog ska köpa till skolan. Bara för att skolan är tråkig behöver ju inte mina block vara det! :P

åååh, det är så dåligt väder :( jag blir galen av att bara sitta här med datan! nu får jag hitta på nått, innan jag växer fast i min säng! puss&kram!

varning på stan!

ska ner på stan nu med bästa tjejerna, sabina&mikaela! ska köpa en ny ipod, min blev ju snodd:( menmen, har lite brottom, bussen går 17 över :P
puss&kram!

i wont live to see another day

det känns om om det va fest igår, för jah känner mig lite småbakis, haha.
Idag har jag inte gjort något speciellt. Runt 1 kom sabina inklampandes i mitt rum och sa åt mig att gå upp. hm, säkert liksom! så jag sov ett tag till, sen gick vi till centrum och träffade mikaela. Hon skulle äta pizza. :) mm. Efter det så satt vi i C ett tag och ba chillade lite :P haha. sen gick vi hem till mig som vanligt! Sabina drog fört nån timme sen och då gick jag ut med min kära hund!
Nu tittar jag på en film på 3an. alltså den är inte så bra, men den har en bra mening. rätt hemsk faktist!
ska titta klart nu! puss&kram!

i'm pretending and thats all i can do

SÅ, min kväll har ungefär sätt ut så här:
Jag, mikaela & jessica drog ner på stan för en fika. mysigt med er bruds. sen vart jag & jessica väldigt sugna på att dra på fest. Mikaela va först inte så taggad, men sen när vi inte kom på nått så blev hon sugen på ferrrrre! Men vi åkte hem istället och jag+mickkkan gick hem till mig för lite softinatioooonn. Sen iaf gick vi ut ett tag och jag svär på allt(!) att det va några som följde efter oss och skrämde skiten ur oss, hahaha. jag tror nog att jag föll pladask död på vägen hem! waahh! menemn, nu sitter jag här hemma i min säng och funderar på att gå och sova. mmm dali lamah säger att sömn är den bästa meditationen(?) jag ska nog bli buddist! ;) haha då kan jag sova resten av mitt liv.
puss&kram! :)

thiz iz fo mah siz!

I torsdag så drog vi hem till våran kära elinor B för lite partay :) Sanna fick iallfall ha foten! men igentligen så borde åmål haft den. haha. Senare gick jag, em & mattson till konsum, och där så splittade vi oss från mattson och vi började gå mot grytaababy. fast vi fick så ont i fötterna så vi tog en taxi vid peab typ :P haha. sen gick vi hem och sov sött!

Igår så jobbade jag till 21. skönt som fasiken att inte stänga. jag åkte hem för fix så kom jessica och em för att hämta upp mig och vi drog vidare till hökåsen för fest. Rebecka klovlands bf hade fest! :) det va väl så där. Vissa är ju bara partypooopers!  orka sånt! jag & eve va så trötta att vi ringde tobbe som kom och hämtade oss och vi åkte hem och sov, jag skulle ju faktist upp tidigt nästa dag!

Idag så vaknade jag av att telefonen ringde som en jubelidiot! då vare ica, (a) för jag hade försovit mig. myyysigt!
sen har jag bara legat hemm och degat. & precis nu kom min familj hem och våran kära lilla hund Rocco. Åh vad jag har längat efter han! nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ner och fika med brudarna! puss på oss!

If you heAr any noice, it aint the boys, its ladies night!
puss&kram!


uppdate!

nu sitter jag här igen :P jag ortklar inte sitta vid datorn hela tider :P men iaf, så jobbade jag igår, till stängning, sen åkte jag & mikaela hem till elinor för lite ferre :) det va trevligt. sen så tog vi taxi hem tyiull gryta efter vi hade gått en bit :P haha. vi hade ont i fötterna.
Idag blir det jobb igen, men jag slutar 21, så de är vädligt skönt. då blire fest i hökåsen med mina bästa + många fler...
jag måste ju faktist ligga i om jag ska få viskey röst tills skolan börjar :P ;)
Nu ska jag nog gå och laga lite mat, m,en jag är ju inte så duktig men det får väl bli köttbullar :) det är jag bra på!

kanske skriver lite senare :P om jagh orkar ;) puss&kram!

RSS 2.0