Näthandel B

sitter här, kom försent.. eller aa, typ 4 minuter, men nu har vi ingen ström och bara några datorer funkar så vi får göra vad vi vill. hihih. Snart ska vi springa, men tur att jag har min ipod med feting musik.haha. nu ska jag titta in på min ansiktebok,puss och kram

girls on my mind!

laddar fett med låtar på ipoden. ska ju springa 2km i morgon bitti på gympan, vem springer liksom en måndag morgon.. elelr över huvudtaget sätter en gympa lektion på morgonen! puckon. haha. men nu är jag taggad med musik iaf. så det är ju bra. Spelade lite fotboll med grabbarna, och jag måste ju säga att faaaaaaan va sämst jag har blivit. hhaha. det är ju pinsamt. nanananan. tittar på ful prärievarg och diggar till mr vegas. puss och kram!

mina kompisar är dem bästa, for sure!


GRATTIS ALL 18 ÅR!!!!!!!

sött inlägg va? det förra alltså! haha. kvällen igår gick lite upp&ner! började med käck hoss persica, fett gott! pommes med nå kött och beasås! haha. sen vare tårta, ja inte den bästa, men med tanke på att två blondiner och emma gjorde den så ska man väl inte klaga ;)  sen kom jimmy och bigge och hämtade oss hos jessica. Drog hem till jimmy för lite krök, lite segt i början, för jag hann somna typ 4 gånger innan jag blev taggad (inte för att jag var full, jag var bara trött och behövde lite power naps. sen jävlar va drag det blev!



grattis tjejer



Tårtan



emma & dasha



Emma & mikaelaaaaaaaaaa :D



Ser ni att jag ser gravid ut? haha, tur att man inte är det då
jag & jessica



Jimmy & Sabina, söta syskon!



Partyyyyy like a rockkkkkkstar!



hejhott, välkomms shot, mohaha



Söta sabina



people!



yiiiiiiiiiiiiiehaaa!
(hej vi är snygga hela högen)



avslutar med denna bild. Trevlig kväll, puss på alla mina tjejer!



godnatt

kom väl nyss hem, och jag är lite smått dragen. eller jag vet inte.. ellerva? äre fest? jag kommer. haha, nej nu ska jag sova nattis!


(bilder har inget med detta att göra, men ingen bvild funkade förutom denna)

vi äger dem flesta, super för det mesta,
kom om du vill testa, att festa med dem bästa!

mango inlägg

kom nyss ut ur duschen. sitter här ochväljer kläder, så jag kan ju ring om 5 år typ. nej. ska fixaaaa massa. Fixa drick, fixa mig, fixa kläder, åka bussssssssss till jessicaa persika! :) dom har ju fyllt hela högen, emma, dash och jesssiica! puss då, ska dra hej!

<3

mina babes är faaaaaaan bäst! Tack för att ni alltid finns där, utan er är jag zero! Ni vet vilka ni är :)

...

How do you sleep while the rest of us cry
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye
How do you walk with your head held high
Can you even look me in the eye, and tell me why?



du tror att du är frisk

Men hur kan du vara det, du fortsätter ju ditt as! Allt som du har fått människor att känna, vad får du ut av det? tänder du på det eller? DITT ÄCKEL, JAG HOPPAS SERIÖST ATT DU DÖR! sånna som du är inte värda att leva! bläää

hotad jävla skola

för ungefär ett år sedan blev carlforrska bomb hotad precis efter att det va ett bomb grej i finland. I förrgår var det en skol-skjutning i finland, kan ni gissa vilka som blev hotade? både sos-alarm och lapp i skolan. Vi fick sluta 11.20 någonting och skolan stängdes för resten utav dagen. lite obehagligt var det väl, men skönt att inte behöva vara i skolan. Imorgon är det lektioner som vanligt!
Imorse gick vi 5 km med stavar på tjejidrotten. inte så farligt som jag trodde det skulle bli :) sen efter skolan så åkte vi och hälsade på Önsta. kära minnen.  åkte ner på stan runt 3 med emms och shoppade loss. haha nej då, en kofta, ett linne och leggings med dragkedja från gina. Även ett par svarta låga stövlar, ett par bruna högklackade stövlar och ett par andra :) yes! ska spara lite också, fick ju feting lön idag som sagt!
nu ska jag titta klart på white chicks, rolig film! haha. ;) puss&kram

smärta

träningsvärken är värst! & kommer bli ännu värre imorgon, då ska jag till skolan kl 8 och gå 5 km med stavar i rask takt. what liksom? haha. Har inte gjort något spec nu, bara varit ute och hängt med dem bästa! hepphepp! ska sova nu.. sååå trött! puss ohc kram.

halvdag

hejsääääääääääään! slutade kl 12 idag, skönt. hade bara två lektioner. träningsverken glider väl. hej. hopp. ska plugga lite, om jag orkar. kanske läser istället. harry potter. igen. jag har punkt damp. bara så ni vet. punkt. sen hem till EM. hihi. kul ska vi ha. hejdå!(.)


höstväder & frullllz

god morgond :) sitter & äter frukost medan jag funderar på om jag ska cykla eller ta bussen till skolan. Alltså, jag cyklar gärna dit för det är så skönt, men hem suger! haha. precis som vädret gör nu. Har halv dag idag dvs att vi slutar 12. Så dagen börjar med ladd på naturen sen en fet jävla håltimme och efter det så har vi småföretagande! kul jul. kanske möte sen ochså, får se om hon hör av sig! jalla måste gitta bree! pizz out

Det är emmas dag, men bilder från ewes!

rå snodde dem av Sabbbbbbeee



Ewelina, födelsedagsbarnet <3



hepp,hepp, vi har det roligast!



det är så vi gör det här på gryta. woopwoop



I had a little bit too much, all of the ppl start to rush



alla älskar mig, eller hur var det nu
igen?
Ja nu vill vi göra porr!

crossfit

hejhopp :) har precis kommit hem från tjejidrotten, vi köra crossfit på feelgood. OMG säger jag, så jäklans roligt! testa på det, seriöst! men jag känner på mig att jag kommer ha en härlig träningvärk de komande dagarna! haha. sitter här och äter en knäckemacka med knorr på! mmm! ska ladda hem nya oth också, dem kommer ju ut på tisdagar! ;)
puss&kram!


plugg, mat, plugg, sleep

Igår kväll tog jag min härliga pärla och cyklade hem till emmsi, hon var ju precis lika seg som vanligt. hhaa. Vi skulle till mitt kära jobb och köpa hårfärg, brunt. inte till mig då utan till emmsi. På vägen hem så snackade vi om allt mellan himmel och jord, en sak som vi var överens om är att våran kära kompis alleballe har börjat klätt sig som sin pojkvän, jag menar, dom har liksom två par likadana jeans, det säger väl typ allt. haha. Vi kom iaf överens om att hon ser ut som ett litet thai-emo. hahaha. När vi kom hem till emma så blev det färgning på högsta grad ;) hennes hår blev nästan svart, åhgud vad jag skrattade. Vi tittade lite på hennes skor sen. ååh, jag älskar allihopa, så jävla balla. Drog väl hem runt kvart över tio. :) såååååååft kväll med emmsan!



Emma & Sören självklart. Hemma hos Sodii :)



all även kallad thai-emo. mat-rast när vi jobbade på strike! :)

Idag var det första morgonen jag använde min väckar klocka, det var den värsta väckningen man kan tänka sig. Tryckte bara på snooze en gång liksom! vad har hänt? förut var det kanske 5gånger innan jag ens vaknade.. började skolan 8 med näthandel B. Sen vare ogrentering på gympan. HA HA vad jag är dålig, vi hittade bara tre stycken medan resten av klassen hittade alla eller alla utom en! haha. pinsamt. sen vare lunch, praktisk marknadsföring, livsmedel och sen engelska. Fick tillbaka provet och gissa vem som fick MVG? japp, det var jag. så hääääääääääääääääääääär glad blev jag! "Upon this doctrine all of our civil rights can be said to depend" det betyder iaf "På denna doktrin kan alla våra medborgliga rättigheter sägas bero" helt ovärt att kunna.. men ja. vad gör man liksom åt saken? haha.



vi är ju bättre på att vara blonda än på att oriegentera(?)

Efter skolan följde shirre med hem till oss, han skulle träffa andre, men det fick han inte så jag och han höll på och drygade med andre och hans kompisar. te.x så gick vi ut på balkongen och öppnade andres fönster så att han kunde sätta in armen och stänga va datorn, haha. tre gånger gjorde vi så innan dom kom på oss. men kul hade vi iaf!

Nu sitter jag bara här och pluggar praktisk marknadsföring som vi har prov i imorgon! pallar väl ej. fick nyss reda på att det glider med smörgåstårta på önsdag! yyyyyyyes! pöööss&kram

jajajaja

vad har jag gjort idag då, sen sist liksom?! INGENTING! jag har sovit, tittat på film, lagat mat till familjen och spelat the sims! hahaha. nolife! aja, ska fortsätta med det, puss&kram!

lite favoriter, varning för musikal musik!

Bästa låten som vi sjung på graduation! så himla härlig!



Les mis - On my own
älskar!



Les mis - I dreamed a dream
Andrea är så mycket bättre, men jag har det bara på DVD.




ärligt, dem här låtarna har sån betydelse! så klaga inte ;)

Ewe fyller år, JAJA

Efter Norberg så gick jag hem till ews som bjöd på fest! fyfan va roligt vi hade. satt och sjung, dansade och söp. Drog vidare till lokalen, gjorde en härlig entré, sen drog vi till bussen! ;) åkte till gidde, men det var sämst enligt sabbe så jag kännde att det inte va värt att gå upp. Vi tog bussen tillbaka till gryta och sov.

vi vaknade väl runt 8, fyfaaaaaaaaaaaaaan. gick upp & åt frulle, tittade på landet för länge sedan och sen somnade vi om, och vaknade igen tunt 12 kanske. Sabina har gått till shirre i C nu och ska åka hem. och jag ska bara ligga och slappa hela dagen. kanske pluggar lite också om jag pallar. puss&kram

Blev tyvärr inga bilder, men ni får en annan! :)



så här såg väl vi ut i går natt.. ungefär, lite snyggare! ;)

lilllen

sitter här och har varit vaken i ungefär en timme. ska snart göra mig iordning. Vi ska åka till norberg, min kusin har fått en liten bebiiis:D ska vara där hela dagen, sen blire att åke hem och sedan hem till ewws för lite förkrök. Fest efter det! ;) härligt! ;) nej nu måste jag skynda mig, vi ska åka om en kvart ;) puss&kram!

ändrade planer och mitt liv i usa i bilder!

det blev ändrade planer, festen blev inställd, så det blir nog att stanna hemma. kanske träffar beccy senare :)




ibörjan av mitt år i USA, vi skulle på en football match!
det va utklädnad till neon eller nått ;)



Matt & Brenda Smith, mina host parents! <3333



Extreem maroon&gold kväll på matchen!
Pat, ryan & whitey! misssssssss ya



Vaudville! teater, fast där sjunger jag i kören
Harlem Nocturne



Åkte iväg på wrestling meet, hihi. Jag & Lene



När vi spraymålade strumporna till neonkvällen



bikenight at the game, fast nu vare basket!



I chicago med andra utbytesstudenter! faaaaan va roligt
vi hade. jag saknar det och vill tillbaka nununu!



spring break i Orlando, Florida. där va vi på Daytona beach
och åkte sånhär parasailing



Körtävling i Evansville, självklart tog vi guld, bara för
att vi var den bästa! ;)



Prom!! hela gänget ;) förutom ett par! :)



Hejdå-fest för alla utbytesstudenter i staten! :(



En liten del av huset jag bodde i. Fram sidan liksom!



Graduation för alla seniors! :) där sjung vi med kören.



Skolan jag gick på!
gibson southern high school!


alla bilder är inte iordning, och ärlångt ifrån allt jag gjorde! saknar det så otroligt mycket och vill tillbaka!
jävla piss!

fix och trix

sitter och lyssnar på radio, min nya, haha som jag fick av mamma. det är en väckarklocka som låter jävligt högt. men nu kanske jag vaknar på morgonen och inte missar bussen, som jag gör varje gång! haha. Jag har nyss sminkat klart mig. Sabina kom nyss ut ur duschen(?) så jag kommer få vänta fett länge på henne. vi drar nog på ferre. yes! ;) imorgon blire att fira ewwwwwwwwwwwwwwE haha. men nu ska jag vänta och sen fixa frillan, jag har ju zån härlig frillz at the time liksom! ;) jalla puss

ave maria

pappa fick hem ett förslag på julkort idag och då fanns det med en julskiva som vi lyssnar på nu.. ååååh, det är så härliga låtar på den! Nästan alla låtar på skivan sjöng vi på julkonserten med kören i USA! :) åh, nu längtar jag ju tillbaka. vill dit nu och bara krama om alla, speciellt familjen smith! PUSS!



okej, den är från graduation, men typ den ändå kör bild
jag har liksom! ;) ovanligt att se mig i brunt hår b.t.w.!

dessa tjejer!

jag förstår mig inte på tjejer! vi går liksom inte ihop...

ska sova nu, min sköna säng skriker efter mig. godnatt


jag må va ung och dum men inte den, som är den som knullar runt

Jag är ingen riddare på vit häst
Ville du ha biceps kan du åka hem, ha det skitfett
Här är hanen som är sist i kön
Med en överkropp som Mr. Burns
Det är inte någon grekisk diskuskastare
Så vad var det du missuppfattade?
Du betalar taxin
Tack den drar jag av
Hörru du får ha det bra, okej yeah



Matchen igår då!
Det var väldigt länge sen jag var så där inne i en match. spännande som satan. VIK, fan va ni kämpade, så jävla gryma. & dom där kolbäck, vilka var dom liksom? sämsta laget jag har sätt i hela mitt liv tror jag! hahaha. Men serri nu, VIK vann ju matchen, inte pokalen. Det stod 4-0 till VIK och dem hade skott på mål hela tiden. Kolbäck hade 6 jävla handikapsstraffar, Emma räddade en, och kolbäck vann med 5-4, så jävla irriterande!

nej nu ska jag plugga lite, sen sova mig lugn, ska sova hela eftermiddan/kväll/natten och vakna imorgon när jag ska till skolan, sköööönt! ;)
puss&kram

Kat Von D

sitter här på svenska lektionen och skrever ett referat om en artikel som handlar om Kat Von D! segt.. jag är så trött. boxpasset imorse tog död på mig! usch och fy. men det var roligt! blev helt slut! haha. Efter den här lektionen är det bara livsmedel kvar sen slutar vi. skönt som satan. Ska hem och plugga lite praktisk marknadsföring. men nu ska jag väl forsätta och se duktigt ut. mohaha.

när jag kommer hem ska jag berätta om matchen igår. HEMSK! fan, aja. puss och kram!

friends

hemma igen. föreläsningen var väl inte något speciellt, det här har man ju hört varje dag sen man föddes. ändå vare rätt intresant. tänk va mobbning kan förstöra någons liv. hemskt va?! sen gick vi tillbaka till klassrunnet och lärarna ställde massa frågor som vi fick svara på osv.. slutaderunt kvar över 3. tog bussen hem, hände lite med em och johan, och nu sitter jag här och ska titta på oth som börjar nu ;)
senare i kväll blire kolla på fotboll på swedbank.. mohaha, ses där kanske ;)? pööss

vi har lunch!

sitter här hemma på lunchen. vi börjar inte för ens 1 igen. Nu har vi föreläsningen kvar, undra om den är bra? hoppas det, annars är det lite drygt att lyssna! jaja. slutar typ aldrig idag, eller jo.. runt 4 :( ska dra nu igen! puss&kram!

lagligt blond!

dagen började självklart med skola. jag & all va hurtiga och cyklade i det kalla vädret, mössan, vantar och halsduk gled på. inget speciellt har hänt idag, ovanligt? nej, haha. dryg dag.. gled ner på stan efter praktisk marknadsföringen, där träffade vi mikaela L, hon gav oss en rundtur på rubeck, fett tråkig skola btw! haha. nejdå. men sen så åt vi lite innan tjejidrotten, det var pilates på feelgood :) kul vare, men som sagt är ju jag inte den vigaste och min balans ligger på -23 haha. så det gick väl ej så bra! sen efter passet så gick vioch hämtade min hojj och drog till tandis, mams och paps var där, vi tiggde lite skjuts hem! hihi. busigt vaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh?? gled hem och laddade ner OTH avsnitt 3 säsong 6! PÖSS! jag & em bölade som små barn! :( drog ut ett tag och sen hem igen, nu sitter jag här och tittar på lagligt blond 2 ;) sååå rolig! haha.

Imorgon har vi skoljoggen sen föreläsning om mobbning eller nått. skön dag. men nu ska jag sova eller jag ska titta klart, sen satc, sen sova, haha, godnattis


dags för en reunion?

när jag drog till ica med emms så pratade vi om önsta tiderna, fan det va dom bästa! vårat gäng bestog av oss önsta tjejer. Jag, All, Sören, Janice & emma! klockrena! vi är så himla lika, men endå så olika. fattar inte hur vi stod ut med varandra, men inte heller hur vi stod ut att vara ifrån varandra!  det va liksom vi mot världen! så himla många bra minnen med er. sen i 4an har jag kännt er, och jag ångrar inte en sekund!

jag tänkte lite på de och genom högstadiet-tiderna har vårat lilla önsta gäng gått igenom en jäkla massa fraser. Vi började med att vara små dryga sjuor som inte visste ett piss, men det gick snabbt över till "catorze crew" vilket enligt shabbe betyde "fjortisgäng" på spanska. hm. jag lovar att vi trodde vi var bästa, snyggast och vackrast på skolan. vilket vi hade helt rätt i! ;) sedan i efter många härliga minnen som en medlem av "catorze crew" blev vi "slitna-gänget" seriöst, det är de jag saknar mest med önsta. att gå upp 5 minuter innan skolan började, sätta på sig första bästa mjukisar man hittar och sen dra till skolan med fetaste toffsen på huvudet! kan det bli bättre?!? tror inte att jag klädde upp mig mer än 4 gånger på önstaskolan i 9an. inte för att jag inte skulle kunna klä mig så nu, för det har väl hänt, men fan. det känns lite tokigt! haha det är en hel del andra stadium också, men dom är inte så värda! haha.
Serri tjejer, vi får nog ta och träffas lite oftare. det händer liksom inte..

klassfest!

Hejhop!
lördagens festligheter blev helt ok! världens bästa klass hade fest! hihi, började med att jag tog bussen ner på stan, träffade sabina, emma, jessica & dasha! :) trevlans, de tog bussen till gryta och jag gick till ica med mikael för att köpa blandning! haha, han är lite rolig! sen mötte jag mikaela som kom med 98an. Drog oss vidare till bjurhovda och hem till mikaela J där det va fest för fulla muggar! Fast festen blev ju ett snäpp bättre när jag kom ;) We got a party going on put your hands up!! tog sista bussen hem til gryta och hittade en söt liten sabina sovandes i min säng! för första gången på typ år och dagar så sov vi i samma säng!
Vaknade bakis som tusan kl 8 någonting.. usch va jobbigt! gick ut ett tag med sabina, så kom shirre och sedan mikaela. fyfan. jag mådde så himla dåligt! haha. konstigt? nej! haha. sabina och shirre tog bussen, vi tog oss till alberts och drog en kebbe! Efter fettet gick vi hem till mig och glodde på mysteriet på greveholm, så sjukt roligt! hahah. titta, glittan har börja bli kaxiga! hahahahahah. Vi sov ett tag, sen babblade mikaela om att hon skulle ut och göra nått och komma tillbaka sen, kommer inte ihåg riktigt?! men hon kom aldrig. Jag var väldigt duktig och gjorde middag till alla, det blev spagetti och köttfärssås! sen gick jag ut till centrum och träffade alla.. aa det va väl typ min händelserika söndag!
idag så försov jag mig till 11 typ, kämpigt, men så jäklans skönt! haha, missade ju bara två lektioner, gympa och näthandel B så jag ligger inte efter.. efter skolan träffade jag em ett tag, för hon har varit sjuk idag. Efter det gick jag hem och va hurtig som aldrig förr och städade mitt rum, alltså damsög, allt. Hängde även upp min fina budda tavla som jag köpte när jag va i halmstad! ååh, den är så fin :) Ringde emma, som btw också har gått och blivit sjuk, hon ville till ica, och självklart hänger jag med nöje på jobbet utan att jobba ;) hon köpte en feeeeeeeeeeeet godispåse och jag en powerade(?) gled hemåt och träffade ewe och micka en snabbis! & EWE FYLLER 17 IDAG! GRATTIS! sen for jag vidare hem och åt mat, pappas gulasch är fan den bästa! Nu sitter jag med min varma molly filt i mitt as kalla rum! herregud, värmen glider på högsta från och med idag!
det var väl allt för mig och mitt kära liv! ha en bra kväll för nu ska jag sova! puss!


bilder från alla grejer jag har gjort kommer till bdb inom kort ;) jag måste bara fixa min dator! :)

alla som inte dansar nu är knaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

vaknade 10 över 10 idag, jbbigt. började jobba 11. käkade lite frulle och så. skit seg dag på jobbet.. men fredrik der änglen fick mig på bättre humör! jag fick sluta 40 minuter tidigare. han är fan värd en fet puss! nu sitter jag här och funderar över vad jag ska ha på mig i kväll på klassfesten!!!!!! måpste fixa massa saker innan. så det blir snabba puckar för mig, ska hinna duscha, äta, fixa mig, VÄLJA KLÄDER(!), fixa dricka, blandning, ohc åka till bjurhovda! haha, jobbigt liv liksom, jag har 3 timmar på mig, så vi hörs väl aldrig!


hp07a förra året!

igår efter jobbet drog jag, jessica & emma till lokalen där det va folk, hängde där till 12 typ, sen drog vi oss mot stan och åt mat, sen hem och sov, fett keff kväll brur!

men lilla vännen då!

snabb uppdatering från igår.. okej, jag va iskolan, hängde icentrum lite med em och micka, pluggade engelska i solen.. skönt! sen gick jag hem och sov typ.. emma och nörd-all ringde så jag pallrade mig dit och tittade på idol! :) den lilla vännen som var så himla nervös. stackarn.. haha :) drog hem runt 10 och sov.. väldigt hädelserik dag.. NOT!

Idag började vi halv 10, jag gick upp klockan halv 8, men endå missade jag bussen? jag förstår inte hur jag lyckas varje dag?! haha hade en soft dag i ksolan, en halvtimmes natur, åååh va jag höll mig för att inte börja AS GARVA idag på lektionen, saihd blev så arg på några i klassen, det var så roligt! sen hade vi lunch. då pluggade vi lite till på engelskan. sen hade vi prov, det gick bra. väldigt lätt! haha. men det borde jag väl tycka, annars är det ju lite pinsamt?!

& ewe det lillen.. hon är mobbad. bara en kompis i klassen. stackars lila vännen! hennes klasskompisar är ju fett fittiga! bajs på dom!

börjar jobba kl 4.. & jag hostar som en gris. haha, stackars kunder. jobbar till 9 så det är skönt att inte ha stängning! sen blire ehm och sova skulle jag tro eller träffa några.. jobbar ju imorgon också! 11-16. &imorgon äre klassfest! vilket drag det ska bli! mohaha. ska ta många bilder! måste bvara fixa min kamera av sabina! haha.
men puss på er alla!

redhead

sitter här nu igen. men denna gång är sabina med & hon har precis slingat mitt hår :) yes! har färgen i nu! just ja, tog färgen som blev över och färgade andres hår för skojskull. haha, han vill bara ha det i, i ungefär 3 minuter! hahahahaha. det blev ORANGE! hahahha. hoppas inte mitt blir det! hihi, ska gå nu igen, puss

dog vi eller? nej, vi fick plocka löv?!?!?!?!?

kom precis hem från skolan. helt okej dag faktist.. brand larm sista lektionen så vi fick gå hem. det var skönt! sitter här och degar i min säng som vanligt. Sabina är på stan, men hon kommer snart hit och ska färga mitt hår. blond dårå! mihihi. vågar inte färga brunt, men jag vill.. fast ändå inte! kommer aldrig få tillbaka min blonda färg igen! :P I-landsproblem vill jag lova. 
på lördag  är det iaf klassfest (efterlängtad sen ibörjan av ettan) hos mikaela J :D puss på henne och hp07a! vi är så klockrena! inge snack om saken liksom. 

undra om jag ska ta en tupplur? jag är så hilma trött.. får nog bli så och sen vakna när sabbe kommer! puss på er! 

jordens undergång

godmorgon! Hoppas eran morgon har varit bra  so far liksom! det har väl inte min varit, för det första är det omänskligt att vara vaken så här tidigt, för det andra så har vi inga mackor hemma.. ÅÅÅÅÅÅH, jag som är så hungrig. får vänta till lunch, eller äta frulle i skolan. :( jag är på pissigt humör! nu ska jag lägga mig och vila tills bussen går! hörs!

äre nån mer som har hört att jorden går under imorgon?!?!?!?! haha. fan 08.30 gör dom den där grejen... & om vi dör då, SÅ DÖR JAG I SKOLAN PÅ EN NATURKUNSKAP A LEKTION :( vilket skämt! haha. men jag dör ju med min kära klass då! :) 

träningsvärk!

HA HA säger jag bara! har aldrig kännt mig så ovig och osmidig som idag.. kul vare, men svårt för mina korta muskler på bakbenen :S ajajaj. haha. menmen, får väl stretcha lite mer härdan efter!
 


nu har jag tittar på OTH avsnitt 2 säsong 6! och jag dör, seriöst! buhu :'( vill ju inte avslöja för er som inte har sett det, men snälla.. ni förstår inte. haha, hur skall detta gå? jag längtar nå otroligt mycket efter nästa vecka och nästa program!

jag orkar inte sitta hemma längre, jag vill träffa människor, tänka på annat. det är bäst så!
pusshej så l'änge!

poweryoga!

kom precis hem för ett snabbt mellan mål bestående av en banan :) ska aldeles strax iväg till IV-valet på feeelgood och köra lite poweryoga :) det ska bli kul hoppas jag. med tanke på min träningsverk från gårdagens gympa lektion (?) så hoppas jag att det går bra :) haha. nu ska jag kila iväg ner på stan och möta elinor och mikaela! puss och kram

lite deppigt kändes det idag i skolan, men det var lungt, ingen större fara. Det är tur att mina vänner & familj är bäst! :) PUSS PÅ DEM!

trötter

Hej hopp! jag är så trött, & jag vet inte vad jag gör uppe nu, tar ju för fasiken bussen om 50 min, jag kan ju soooooooooova! menmen, somnar jag nu, vaknar jag ej. tittar för tillfället på vakna med the voice favvo på morgonen! ska forsätta med min viktiga sysselsättning! hörs&puss

jag förbannar dagen du föddes!

man ska aldrig säga till någon eller önska någons död! men du förtjänar inte att leva. det du fick mig att gå igenom var nog det värsta! hade jag en pistol ochoch du va där skulle jag inte tveka en sekund! inte en enda. du skulle ha så många skott i dig att dom inte skulle kunna idetifiera dig! Jag önskar du vore död!
& till du, jag är oerhört glad att inte du går igenom samma sak!ingen ska behöva göra det, INGEN!

how am i supposed to breath with no air?!

Idag i skolan berättade mikaela J att hon trodde hon var oberoende av pengar, vilket hon kom på att det stämde ej. Då kom jag på att jag är beroende av mina nära&kära! utan dem skulle jag vara som en fisk på land, en fågel utan vingar eller sångare som har tappat rösten! Dem ställer upp i vått och torrt, bättre människor finns det inte. Nu när jag behöver deras närhet som mest finns dem där utan att jag säger nått. Vi känner varandra för väl så att de ser om något är fel.. så äre alltid, och jag vill bara säga till er att ni betyder mest, och att jag beundrar er för eran kärlek och ni är guld värda!

Tack för att ni finns! puss på mina stjärnor! men nu ska jag försöka sova och inte tänka så mycket på det. hoppas att jag glömt det imorgon :( men jag kommer ju bli påmind nu ett tag framöver! jag vill inte! inte igen..
Godnatt.

skolaskolaskola!

bara massa jävla skola hela dagarna, den torterar mig, sakta och painfull tar den död på mig! nu skulle det sitta fint med lite solsemester!

lördag - satt fint med lite kräftskiva hos mikaela :) mumma, drack lite vin och så, det va kul. Jag och mikaela fick nog sämst på tävlingen vi hade! haha. Gick hem till mig runt halv 10 och söp på lite, mohaha. Tog bussen till stan 22.28 och mötte upp världensbästabrudar(!!!!!!!) och tog bussen mot bjurhovda igen! hihi. mikaelaJ är bäst på fäst! hhaha (läggmärke till stavningen) Där vare drag, väldigt roligt, hehe. jag & sabina, fullasomvanligt, tog bussen ner på stan senare där vi träffade emma, som vi trodde va på festen, men icke sa nicke, och vi fylleåt lite på donken. trevlans, tog bussen till önsta gryta där jag träffade mike, yannick och casra! bra killar de där!

söndag - vaknade och åkte till maxi med syster! handlade mat till henne sen drog vi till sthlm med mams & paps. hjälpte henne flytta in.. åkte hem till vässan igen och jag n' jessica gick ut och sprang spåret. ahah duktiga va vi, bakis och allt. kom hem igen. åt mat, tacos. sen gick jag och sov och vaknade imorse!

Idag har jag bara varit i skolan, började med näthandel och sen gympa. efter gympan va det lunch, praktisk marknadsföring A, livsmedel A och sen engelska A.. sen slutade vi, :) nu sitter jag här i min säng med datorn och one tree hill på tve och smsar med bästa sabina! vilket liv jag har..
puss och kram, jag ska gräva ner mig i min ensamhet och bara hata dig!

fest for the best!

ligger här i mitt rum med sannas dator. vi har precis kommit hem från hälla. köpte jätte söta barnkläder åt mathildas lilla baby som kommer ut snart :) tittade lite också, men hittade inget speciellt! nu ligger jag och funderar över vilka kläder jag ska ha ikväll.. det regnar ju nu :( jeans skulle sitta fint, men kanske kör på mina gråa leggings och svart mysig stickad kofta? hm, i-landsproblem! 
Ikväll blir det kräftskiva hemma hos familjen Eklund/malm. härligt! sen blir det fest för fulla muggar, undra om jackobsson har fest igen?! annars blir det nån annan stans :) för fest ska det bli!
nu pratar jag med sabbbebabe i telefon! puss på dig.
nej nu ska jag göra mig i ordning och såå, hörs imorgon :) PUSS

boden flyttar hem :)

skola idag :) fun! hade natur första lektionen. fett tråkigt! sen hade vi lunch i en timme och 10 min ;D sen gled vi på engelskan med lennart, vilken jävla dåre alltså! Efter skolan kilade jag & resten (eller de flesta) av klassen ner och tittade på skolfotot! :( uuuuusch säger jag bara.. hahaha. jag ser hemsk ut! träffade på Sanna, bobo & magnus(?) på stan, precis innan jag gik iväg till oxbacken, shirrebirre skulle klippa mig, det blev helt okej! tack shirwan!
nu ska jag springa iväg till all och vi ska be ge oss ner på stan, catorze crew har bokat bord på DiSpagna kl 8 :) så jag är lite stressad! haha. hoppas ni får en trevlig kväll! puss och kram!

HEJ EWELINAS MAMMA :)

                            

ändrade planer!

Araz banga ur och ville inte spring, & jag hade ingen lust för att springa själv.. jag jag lade mig och sov lite. hihi. Vaknade av sanna som kom in på mitt rum. ååhh. min älskade syster är home! vad jag har saknat henne. sen blev jag väckt igen av pappa som sa att maten var klar.. då va kl halv 8. hoppas för gudskull att jg kan sova inatt.. men det kan jag nog för jag är så hmla trött, skolan tar kål på mig. :( haha
nu ska jag titta klart på idol och sen ut ett tag kanske, har sovmorgon imorgon :D yes, typ till 9.. hahahhahaha
puss&kram!!

stress

hinner inte blogga nå mycket, jag ska iväg och springa spåret med Araz ;) sen ska jag dammsuga och träffa sanna :) hihi puss & kram!

braceface krockade med tåget!

skola idag då, började dagen med Naturkunskap A, det va lätt, vi hade labb där vi skulle försöka lista ut hur våran lärare hade gjort något experiment, och gissa vilkas förslag som var bäst?!?!? mitt, jonnas och nareks ;) booooya! sen får jag veta att små företagande är inställt för att Lena va sjuk. Hade väl håltimme till ungefär 12.40, då hade vi administration, som btw Bian ska börja i, alltså bara den kursen, hallllleeeeelulja! han är så rolig. Efter den slutade vi.. skön dag!

Efter skolan gick jag och elinor ner på stan och hon åt lunch, sedan for hon iväg med sin pappi till sjukhuset och jag va på väg tillbaka till skolan, tänkte gå, men jag tog bussen.. lat eller vad, men jag hade ont i fötterna! haha tog mig till skolan iaf och träffade ewe. hade lovat att följa med henne till tandis! ;) hihi. rälsen skulle bort, men så blev va inte situationen.. hon tar bort den om 2 månader.. mohaha. nej då, stackarn! tog bussen hem iallafall, och kom på att jag har missat oth :( men det gör inget, jag har ju boxen!

håller på och städar, men jag har tagit en snabb paus (hoppas inte EM läser) mohahah, jag har ju faktist fixat nästan alla kläder! jihiih. ska fortsätta nu, sen ska jag bänka mig framför tvn kl 20.00 för idol, det är såååå himla roligt!
puss&kram

tråkig blogg!

skolfoto, som vi föresten bara va 16 st med på, för alla andra hade plötsligt blivit sjuka idag, gick väl sämst som vanligt! undra vad jag gör iår.. blundar kanske? eller ser bara allmänt störd ut! mohaha. men en sak är bra; school is fun! jag vet att folk kanske tycker jag är lite störd och har nå fel i huvudet men jag tycker om den linjen jag går (handel på carlforsska) och min klass. helt underbar! 
vi hade iv-val idag också, jag var absoult inte ett dugg sugen på tjejidrott (lyssna bara på namnet) men när vi kom dit får vi reda på att det bara är intro, jag som hade åkt hem för att byta om.. men det verkar vara super kul! vi får t.ex. åka till feelgood varje tisdag och köra olika pass varje gång, bland annat poweryoga, crossfit, pilates m.m. hur taggad som helst och jag vill bara att vi ska sätta igång nununu!
Började 8 och slutade, eller skulle ha slutat 5 idag, så jag och elinor när vi satt och åt, slog vi ihop våra klocka huvuden och kom på iden att vi skulle äta igen innan matsalen stängde. så när vi hade ätit klart sprang vi med våra talrikar och diskade dom.. haha, helt störda, men eftersom vi bara får äta en gång per dag så kan man ju inte göra så mycket mer än att återanvända talkriken! haha. det kostar ju fan 25 spänn för att käka skolans skit mat! seriöst, det är ju fan överdrivet!

Jag borde städa mitt rum med tanke på att jag måste hitta sabinas byxor, sanna kommer hem på torsdag och mamma kommer bara tjata om jag inte gör det! he he!
& min blogg är helt bild fri! inte ens sabina som kan min dator fattar inte varför det är cp och inte vill lägga in bilderna!!!!! ni får väl nöja er med gamla söta bilder, kanske ska slänga in förra årets klassfoto? ;)

HP07A 07/08


får väl lov att slänga in det nya klassfotot när det kommer;) så ni kan se hur mycket vi har växt på ett år :)

nu ska jag titta klart på ONE TREE HILL! som är mitt favorit program, jag väntar på sesong 6 men det kommer ju aldrig!!!! :( puss&kram!

RSS 2.0