jag gjorde nått.

vet inte varför texten blev så? hmm..-

hAlLoWeEeeEnN

Har precis sminkat färdigt mig, jag är sååå taggad. och jag har aldrig haft så här mycket smink på mig i hela mitt liv. mohahah. Jag ska vara en kanin :) en sexig en ;) snart kommer alla tjejer hit så ska vi kröka sen vidare till bjurhpovda för FESEEEEEEST.. då taggad. måste vara social nu. puss&kram!

dålig ja vet..

men serri, min dator är död.. ny snart :) Men iaf. lovet har varit efterlängtat som fan, har bara tagit det lugnt och softat med sabina.. hon har sovit här hela veckan, ni vet hon utan liv?! :P hahah. har hängt lite med jessica  och ewe också, ikväll blire att dra hem till alleballe och hänga med catorze crew :D vi är brrrrrrrrA.
Nu är jag så himla taggad tills imorgon, partytjejerna ställer till med halloween fest! FYFAAAAN VA KUL! har längtat nu hela veckan. woopwoop.

snart fyller jag 18 år. 6 dagar kvar :D tänk det ni ;) tggad till det med, för då blire sthlm med bästa syster. massor med äventyr :) hihih

puss&kram ♥

trök

sug, sug, sug! hatar söndagar, jävla bajs! höstlov nu iaf. skönt. måste vila upp mig. haha. känner mig så deppig, kolla vädret liksom. och allt annat. fan! orka att jag är på dåligt humör.

allt jag gör bara suger. fanfanfan. måste fan börja skärpa mig nu och ta vara på det som finns! det är ju inte så säkert att det kommer finnas kvar hela livet!

♥♥♥♥♥ - kolla vad jag här lärt mig. något vetigt idag iaf..

hejhopp, slutat för dagen.. :D nu sitter jag och mikaela här, vi ska ner på stan. woopwoop. städade mitt rum imorse också för vårat iv val va inställt, :) hihi, började sent. men kunnde inte sova. så man gör väl det bästa av situationen och städar... elelr gör man inte?! vaaaaaa!!!!!! och nu ska vi ner, först ska jag äta lunch! ♥

honey bunny bo bo booo

har hål så jag åkte hem. börjar 13.40 igen. kännde bara drygt att vara i skolan. har mentor tid sen slutar vi. kommer antagligen få MASSA skäll eftersom åran lärare blev så arg att hon gick från lektionen. :S vi som sa på mötet igår att vi hade börjat skött oss och blivit bättr, haha. det märks ;)

efterskolan ska mikaela ta skolfoto så vi ska vänta på det och sedan vidare ner på stan med ews och vänta med henne på tandis. hihi. funderar på en solning idag med mickis, måste ju fan va lite brun till halloween festen vi ska till 31 ;D så kul vi ska ha tjejer! så jävla kul.

Nej nu ska jag gå och byta om sen fixa lite, trixa lite och åke till skolan igen. puss så länge.

och btw så blev min dator misshandlad igår av mig. och nu är den död och det fanns inget vi kunde göra. R.I.P min dator. förlåt att jag slog så hårt! du ka få den finaste graven och ingen kommer kunna ta din plats i mitt hjärta! min käraste dator!

min mamma är bäst

Tidagen var som vanligt  i skolan. fast vi i programrådet hade möte om massa. helt okej dag.. ända tills jag blev arg. Skulle med dem andra och träna, men jag ville inte ens gå upp ur sängen. mensmonster är percis vad jag var! haha
bättre nu´, mycket bättre. fick ett ätte gulligt sms av mamma i morse. min mamma är bäst! <3

Jag är en vampyr, jag suger & spyr... kan misstolkas

gårdagen var så dålig för min del. jag var på världens sämst humör och ville bara gräva ner mig i jorden och stanna där ett tag. förlåt för mitt dåliga beteende. jag betede mig som skit. men alla har vl någon dag när det bli så där.  

I måndags fick vi två prov tillbaka. blir alltid super dper glad när jag får bra resultat, på engelskan fick jag mvg (:D) och på praktisk marknadsföring fick jag 37/42. alltså, när jag gick i 9an hade jag hemskt dåliga betyg. året i USA var nog bra ändå, ända sen jag kom hem där i från så har jag gillat  skolan och fått mycket bättre betyg än förut, så det är skönt.

i got a need for speed!

jag är inte drog beroende, men gossipdir jag skulle inte kunna leva utan det! haaha, ska ladda ner lite mer nu! mitt liv är inte så roligt a skriva om. puss


TITTA, EN DATOR MUS!


there's nothing funny about a one eyed bunny

Sanna du glömmde ditt linne hä´r, det är så roligt. hahah

näthandel suger bajs, den suger ut min kära energi. jag behöver mat eller sömn, men mitt rum är så kallt och matsalen har inte öppnat, vi har gympa först. suger mitt liv hårt just denna minut eller?!?!? JAAAAAAA

orka, för engångs skull är jag seriös.. lite halvt ;)

Hihi, ni får väl ej höra emmas hemligheter. dom är för hemliga. jag menar.. min mamma läser ju faktist det här ;) haha. Har precis kommit in i från det iskalla vädret, usch, fy och blääää. man blir ju deppp!
vi har pratar om allt och inget, det är så skönt. men jag saknar det gammla gänget. som all sa; vi har aldrig varit så här isär från varandra. det är sant. det gör mig ledsen. jag saknar oss, vi pratade varje dag förut. Nu pratar vi när vi ses i skolan och träffas någon gång bara. fan, vi måste ta tag i det här! NU!! Jag saknar catorze crew!



jaja, nu när det är sagt, eller aa, skrivet så säger jag godnatt och hoppas ni drömmer våta drömmar! haha

de 4 G:na

Guys, Girls & Gossip Girl!
Jag dööör det är så bra. jag längtar till på söndag! kan det bli det nu eller? VA?? Jag & emma är helt shockade, hon har dödat någon!!!!!! HJÄÄÄÄÄLP!

Söndag

mamma kom in och väckte mig halv 3.. skönt att få sova ut, det behövde jag. Jag har inte gjort ett piss idag. det är söndag och det är liksom bra väder. vad kan man göra? ligger här i min säng med bästa emmmmmms. hon är störd i huvuet, visste ni det? hon berättar om sin galna helg, haha. hon får mig att skratta! nu ska vi fortsätta att titta på one tree hill. sen ska vi se på gossip girl och senare i kväll ska vi promenixa till ica och snacka lite med dom där bästa! ;D hörs så länge och så kanske ni får höra lite hemlisar om emmas helg ;*) för min var ju inte så händelserik. haha


Ledig Lördag

trodde jag ja.. ;) vaknade av ett sms från ica.. trodde att det var jag som hade missat tiden igen, som jag btw gjorde i torsdags. (A) skämdes som fasiken. men icke sa nicke, det var inte jag denna gången. men jag ringde iaf och åkte på 4 & en halv timmes jobb, men det är lurre. det är kul att jobba. :) På tal om jobb. snart får jag löne förhöjning (sweeeeeeeeeeeet) då ska jag ta alla extra jobb jag kan.. jag planerar lixom att hyra en etta. längtar :D eller.. hoppas!
Tog en softar kväll igen, med en fika med em&lidas, dom är one of a kind iaf. hahaha. sååå sköna. drog hem till gryta senare och dog av tråkigthet. haha, väntade på casra, araz, johan och samy som tog sista bussen hem. vare vi som va tofflor eller? aa det vare!

 MOLLY JOHANSSON HAR KÖRT PÅ NYKTERT HELA HELGEN! GRATTIS!

19 oktober

igår var det den 18 oktober, då var det 18 dagar kvar tills jag fyller 18 år ;) såååft. idag äre bara 17 :) fyfan va lycklig jag är..
vad har hänt sen i torsdags då.. hm, i fredags var jag hemma först och åt med the famila. eller aa inte mamma, hon va ute. Tog bussen hem till Jessica och körde på soft kväll med tv, fast det blev ju inte så hela kvällen för jag, jessica, dasha, emma & zara gick ner på stan och dom fetta på donken. sen gick vi tillbaka till jessica.. där blev det freaky friday sen åka hem och sova.  trevlig kväll med babsen!



zara & jessica :)

vad händer?

kan något hända i mitt liv eller? just denna minut suger det, sååååå tråkigt. Vänta bara tills jag fyller 18, för då jävlar komemr jag har roligt varje dag! haha. jaja, man kan ju alltid hoppas. Näthandel suger ju bajs. Vi gör liksom våran lärares egna företags design till hemsidan. kul och allt. men jaa. inte i dag som sagt! åhååå, hej fan va dryg jag är! pööösss


haha vilken ful bild jag hittade på mig själv h'är på skolans dator! ;)

ohyeeea, go me!

gissa vem som inte har försovit sig? MOLLYY! woo. hihi. har hunnit duscha, klätt på mig och lägga in ny musik på nallen ;) Mike glider ju med mina ipod hörlurar så jag får nörja mig med moibilen ;) men det funkar precis lika dant :D nej nu ska jag äta frulle och tagga för tjejidrott, puss&kram!

ursäkta röran, men jag bygger om ;)

just nu är den fett tråkig! haha, men den får vara så här ett tag.. orkar inte nu. mohaha. idag är det onsdag, bara så ni vet ;) började dagen med att försova mig, konstigt va?!?!?!?!?! hade tydligen gått upp och stängt av min klocka i sömnen. mohaha. Det är tur att jag har mikaela! hon väckte mig :) pussen på henne! skolan var väl som vanligt, men lunchen var bäst. hihi, woklunch. mumma! 
Efter skolan åkte jag, sabina och ewe till gymnasiemässan(fråga mig inte varför) haha, gud va små ungarna nu förtiden är. därefter åkte vi hem och hämtade träningskläder, vi har varit på friskis och pumpat blodet i ådrorna så det bara skrev om det ;) skönt, nu känner jag mig duktig. och i morgon börjar jag dagen med ett fett jympa pass på iv-valet. myys! puss på det. haha
håller på att somna vid detta tillfälle. ska titta på gossipgirl nu och sen äta maaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
gud va gott. haha. aja, puss&kram



brudar gillar brudar, killar gillar brudar, alla gillar brudar
brudar, brudar, brudar!!

tisdag

Började 8 idag i skolan.. lite surt, jag som är så morgontrött. vad ska jag göra, hjälp?! Hade ett prov och fick tillbaka 2 :) sen hade vi håltimme i flera timmar så jag åkte hem och såg att gossipgirl va klart ;) sen tog jag och mikaela bussen ner på stan och gick till feelgood för ett litet  spinn/core(?) pass. dog på spinningen. hihi. nu har jag bara tittat på GG och känner för att sovca en stund, emn lite ovärt för så vaknar jag i natt :P puss&kram

måndag

fan! så jälva trött, borde inte vara så att man får vara uppe nu. DET ÄR SJUKT. vi lever i en sjuk värld med sjuka människor! Ska äta frukost sen ta bussen till as söta skolan. not! bajs&kiss


den 13 oktober

det är  bara 23 dagar kvar tills jag fyller 18 feta! ;) skola idag då, helt ovärd.. kom till skolan halv 12 och då hade jag lunchdate med sabina & felle :) började lektionen 12.10 va där inne i 5 minuter och sen fick vi plugga ute. Efter praktisk marknadsföringen så hade vi engelska, men lennart kom aldrig. så vi fick sluta halv 2.. sen ropade dem ut i högtalarna att det var stormöte. men jag och elinor bestämde att våranklass ändå inte bryr sig så vi gick inte. haha. vilka härliga klassrepresentanter ;) imorgon har vi prov, så nu ska jag sova, nattinatt!

bakis söndag

vaknade runt 8 med kläderna på och mådde piss. det gjorde vi nog alla. fast jag tror jessica mådde värst. haha. sötan. ingen händelserik dag. käkade på alberts, slitna och såååå ofräsha. men dom gillart. ;) glev ut en runda med emms och snackade lite. sen gick jag hem och sov.. värd dag.

lördag

Började med jobb 11-16.. helt okej. åkte hem och började fixa mig. Åt lite smörgås tårta me familjen för lilla mamma fyllde år :) tog bussen hem till sabina och skulle lämna lite sprit, men det blev att jag stannade kvar med dom och tog bussen till gryta och träffade dom andra. Gick till en lokal här någon stans, rebecca hade 18års fest med temat rosa. lite pinsamt för jag hade inget rosa på mig, men innerstinne är jag rosa! ;) hihi, trevlig kväll till vi blev för fulla och det blev dags att gå hemåt. Jag, Sabina, Shirwan & jessica sov här och mös.. not haha! sov som en stock och jag somnade med kläderna på.

klassferre

förlåt, men min dator är cp, och har inte fungerat. men nu ska jag uppdatera lite bättre än den andra. hihi. I fredags var det here 4 u-dagen i skolan, så det var liv & rörelse hela tiden. det tycker vi om :) hihi. Sen efter skolan blev det jobb på ica med dom bästa arbetskamraterna :) slutade 9 så blev fix på jobbet och sedan i väg till klassfest vid joker typ.. trevligt, alla var så glada & fulla. haha. Drog väl hem runt 1 ungefär sedan blev det godnatt för mig. tack för en härlig insect-kväll HP07A!



Tjejooor :)



wowoowoo fan va vi ska supa



Mikaela, jonnnaa & sarah :)



Emelie kom och hälsade på :) trevliiiiiiiiiiiiiigt ;)



va det vi som va bäst eller? JAAAAA!



härligt med emelie på besök, men Lumi, vad gör du?
& vart är dina kläder? ;) insect fest!

sugig uppdatering

jag har ingen fungerande dator i mitt rum, så nu har jag snott lillebrorns tt tag, men han får inget veta ;) det har inte hänt så ycket, eller jo det hare men .. klassfest, 18års fest(inte min dock) masa fest och rolighter.. nu ska jag titta klart på the hills andre kommer hem snart ;)

the hills / las vegas

tittar just nu på the hills, såååååå bra:) men las vegas börjar nu, och jag vet inte vad jag ska titta på.. hm, i-landsproblem? jag har endel :P men jag har redansett detta avsnitt av the hills så det blir las vegas ;)



6 oktober

sitter här på näthandlen, trööööööööööök. jag vill sova, hell no school fool! haha orka mig. så jävla trött. låt mig sova, nununu! puss och kram

Gratis make-up

klicka här och bli medlem!

jag vet. no life!;)

Vill du tjäna pengar? klicka på länken

Tjäna en extra slant gratis, klicka här och bli medlem

5 oktober

Idag vaknade jag kl 3 av det hemska vädret, regnet smattrade som tusan mot min ruta. har bara tagit dfet lungt. Sanna kom hem idag, so did em. trevligt att dem är back liksom. Gick ut för ett tag sen och chillade med dem bästa och nu sitter jag hemma igen. ska ladda ner gossipgirl till sannnaa :D puss på henne! nu ska jag titta lite på tv sen sova, godnatt mina trognaste!



kan det bli sommar eller? jag vill vara brun! nu typ!

The Mirrow

jag sket ner mig typ. haha. helt okej, men väääääääääääääääääldigt lång och dryg! hade iaf en trevlig och lugn lördag :) tacks babbees

hej bio

ska snart på bio med några. hah vet inte vilka. igår vare fest. kul till en början med feting musik och skratt. Sen sög det hela kvällen, kom väl hem runt 1.. men bilder har jag snott från emma, så dem får ni :)





jag, jessica, sabina



dash, emma, sabbe, jessica & Jag
(tacka gud för självutlösaren) eller heter det ens så? haha



girls night



ibland går det hääääätt till när vi är hos sabina!


det var allt för mig, puss och kram

vad hände liksom?!


varför alltid jag?

jag hamnar jämt imellan alla andra. varför? åååååååååååååååååååååh



Nu vill jag fylla 18 & så vill jag flytta till en egen lägenhet! NUNUNU.

virus hej och hå

jag har ju då varit väldigt smart att skffat virus på min dator, så nu ligger jag här med mikes. igår hade vi afropower, så himla roligt, har nog aldrig lökat så mycket i hela mitt liv, haha. kände mig riktigt fula när jag dansade. haha. fick shaka av oss lite.



idag har jag varit i skolan,vi hade prov i livsmedel, gick väl så där tror jag. Sedan drog jag och em till sabinas praktikplats och hon fippla lite med mitt hår. hon gjorde lite lockar och sånt dära. väntar på mat just nu, skulle sitta fint. är ledig imorgon så funderar på ferre med gräääääbbsen! :) kuligt. hihi. 2 och en hjalv men börjar nu, puss och kram!

RSS 2.0