this little girl is mine

Idag lämnade min familj mig för att åka till skara sommarland och till halmstad för att hämta rocco! Sen på hem vägen åker dom förbi gustavsvik! jag vill ju ocksåå, men jag måste vara hemma och jobba!
nu sitter jag här i min ensamhet iaf, väntar på att alla ska bli klara så vi kan mörtas upp och hänga! jag har värdens bästa tjejor!
puss&kram

can it be?


Jag har iallfall varit i sthlm med mickan, :) väldigt trevligt. Vi va först på stan ett tag där jag köpte ett par skor och ett linne. :) sen drog vi hem till hennes pappa och åkte iväg till hennes lillasyster, hon fyllde år den skitungen! :)
sen idag har vi varit på grönan, fett kul. dagens mening; "alltså tänk om man sattsar på daimen, så vinner man tobleronen!"hahaha jag är ju bara så rolig, och btw så måste ni ha varit där för att fatta ;)

här kommer lite bilder från i helgen :) puss på mina vänner!

Lördag
    

Fredag
   

home sweet home!

har kommit hem nu, som är väldigt, skönt! lite tråk att åka ifrån bästa syster, men vi ses ju igen! fick även ge henne ett par skor, en bikini och ett linne så att jag kunnde ta med alla mina 4 flaskor sprit som jag har köpt! vad gör man inte för drickan liksom ;) som sanna säger; undra vems fotspår jag går i?;) det måste ju vara dina sanna! :D haha!

kom hem lagom till värmen har jag hört, så imorron blire steeeeeekk! otroligt skönt!
ååh, jag har ju saknat mina babbbbes här hemma! :D ska bli kuul att träffa er..

nu ska jag sova & drömma lite om snygga badvakten! puss&godnatt!
ring gärna! luren lever 4 ever!

Utkast: waaaaaaah jag ...

waaaaaaah jag tror jag dorr, varsta bejbeen did nyss pass by ;) haha. mummms! Jag saknar er! varsta mycket. blaaaa. men jag kommer hem snart. igar va vi pa aqualand, huuur kul som hallst. jag akte boomerang & jag holl pa att do av radsla! serri. den gick typ ratt ner och sen ratt upp igen, faaaaan va laskigt! alltsa man akte pa en san har ring ;) hahaha. jag ryser bara jag tanker pa den

magaluf 09 ?

nu sitter jag har pa en av datorna pa hotellet som vi bor pa! det ar jatte skont har.. men jag langtar hem till mina alsklingarr!!! ni ar bast.. jag och andre ska ga och ta en drink senare kanske pa grabbarna grus! mm=) sen sa har jag pratat med mamma sa nasta sommar bli jag har i magaluf hela sommmaren pa BARTENDER UTBILDNING!!!!!!!!! fyffaaaaan va kul! alla som vill far hanga med! ska fixa sa sabbbbebabbe far jobb sa hon kan folja med, alla andra! folj med nmi ocksa! vi kommer ha huuur kul som helst.
plugga pa stranden  och skola pa dagen sen festa och leva livet pa kvallarna, later det inte frestande eller? jag blir iaf borta hela sommaren sa ni far val komma hit och traffa mig om ni vill mig natt..
fast det har ar ju bara klanske, jag maste ju faktist komma in pa skolan ocksa. hmhaha , men vi far hoppas pa det basta!! nu ska vi ata, hors igen har eller nar jag kommer hem, puss pa er allaaa!!!!

varma álsningnar

hur mar ni? jag mar toppen! det ar varmt och skont, sitter vid datan pa hotellet med min storda lillebror brevid mig, miohahah. Ikvall blire utgang som i forrgar, jag madde dock inte sa bra.. hm, haha. det ar bara massa svenskar har och engelskmen!  PLUSS ATT VI HAR VARLDENS SNYGGASTE BADVAKT! nu ska jag ga till poolen och lossas drukna!
pussss pa allla!

ses på mallis!

nu om ungefär en timme ska vi sätta oss i bilen för att ta oss till arlanda :D så jäkla sköööönt att komma här ifrån och slippa sveriges pissväder! jag kommer antagligen inte skriva så mycket här, kanske om dom har datorer på hotellet eller om jag är hemma hos syster.. hon har ju sin dator där, eller vi tar med den åt henne :)
nu ska jag klä på mig och ringa nån för det gör jag när jag har tråkigt ;)

ha så kul hemma i sverige! så ses vi, PÖÖÖÖSSSEN!

Toni&guy

jag har precis kommit hem från stan, träffade lilla all & pd där.. så jag har köpt lite shampo&balsam.. och hårinpackning :D så va det gjort.

SAbina bad mig att skriva ett inlägg åt henne på hennes blogg, men fisk minne som jag ahr så kommer jag inte ihåg hennes lösen. pallar ej ringa. så nu kommer de :D
hihi


HEJHOPP I LINGONSKOGEN

Jag kommer inte skriva någonting undertiden bästamolly glassar på Mallis. Om jag inte får tag på en dator dvs, men det chansen är ju inte stor. För jag har typ inget liv och hänger bara med mollan, så ni får klara er utan mig i 11 dagar :)
puss&kram

SabinaH


rise and shine

jag borstar tänderna at the time.. har varit vaken värsta länge, sen 10 i 11 :D jag är stolt över mig själv :) jag har städat klar, woowow, eller jag ska bara damsuga och damtorka :P men sen är jag klar.. och jag är nästan klar med min packning nu, men nu ska jag borsta klrt nötterna sen fixa mer, kommer nog inte hinna skriva mer idag, eller kanske ikväll!
Tagga till, vi ska supa & ikväll ska vi stupa! ;)
pöss

stolpskott!

som vanligt kan jag inte sova, inte för att det är så sent, men jag ska upp imorgon, jag har massor att göra. jag ska upp kl 9 och städa mitt rum, som jag inte gjorde idag, packa klart, sen ska jag sola, ner på stan med all, eller så ska jag träffa henne senare, jag ska hem och fixa mig, träffa em, festa det får jag ju liksom inte glömma:P haha busy day ahead

men det är ett värsta läskigt tv program på tv, nått om spöken.. hjälp, men det är spännande som tusan så jag kan inte sluta titta, haha..jag får ju liksom skylla mig själv om jag måste sova med lampan tänd eller tv på :P aja..

guuud, nu äre inte långt kvar, imorgon kommer ju liksom gå fort.. jag vill att det ska vara lördag nunununun! och föresten har jag  lagt till ett nytt ord i min ordlista, det är "solnatattare" jätte kuligt att säga!:D
 ska fortätta titta nu, puss&kram!

fest hos mig

haha jag sitter på en västa sommarplåga, riktigt digg är de i den :D

nu sitter jag här på balkongen och äter mat. hehe. Jag har varit och fikat på stan med Sabbe&Staaff.. drog en helt underbar hallon smoothie, for sure! Sen kom snälla lilla jimmy och björn(?) och hämtade oss på stan, dom böjd på lite crusing i vår kära stan Västerås. Tordde seriöst inte att jag skulle överlevt den åkturen, men de gjorde jag och det tackar vi gud för. jag vill ju iallfall kunna köpa på systemet själv innan jag dör ;)

Nu ska jag titta på Les Mis igen, jag tröttnar aldrig! den är så bra!!!!!!!!

2 dar kvar!

det är så dryyygt att jag int ekan sova på nätterna och sedan sover jag hela dagarna. jag vänder ju på dagen. skit! Nu ska jag städa klart mitt rum som jag har hållt på att göra i 3 dagar nu.. haha. sen i kväll blire fika med bästa! aaaaaaaaaaaapuss.
nej, jag ska sätta på "Les Miserables" dvdn nu och drömma mig tillbaka. :) hörs!
fuckupusshej!

I dreamed a dream in time gone by
When hope was high and life worth living,
I dreamed that love would never die
I dreamed that God would be forgiving.

Then I was young and unafraid,
And dreams were made and used and wasted.
There was no ransom to be paid,
No song unsung, no wine untasted.

But the tigers come at night,
With their voices soft as thunder,
As they tear your hope apart
As they turn your dream to shame.

He slept a summer by my side.
He filled my days with endless wonder,
He took my childhood in his stride,
But he was gone when autumn came.

And still I dream he'll come to me
That we will live the years together!
But there are dreams that cannot be
And there are storms we cannot weather.

I had a dream my life would be
So different from this hell I'm living
So different now from what it seemed
Now life has killed the dream
I dreamed.

It cannot wait, im sure!

har precis kommit hem, jag har varit ute med söta becky ett tag :) Mike, samy, casra och johan va också där, aa. hehe!
jag tror jag smäller av, när mike skulle hämta bollen som jag råkade skjuta in på gammlinghemmets gård så blev dom as arga och skrek på mike att han skulle stanna där och vänta på polisen som dom hade ringt och grejer, gud va jag & becky skrattade.. hahah stackars lilla kålbulle! :D

nu ska jag kolla lite på musikalen vi gjorde i min gamla skola (den i usa alltså) och hoppas att jag drömmer om Logan i natt, han är en jäkel på att sjunga. Jag smäääääääääääääääääääääälter! synd att jag inte kan lägga upp et klipp när han sjunger.. för det första så har dom inge klipp på internät, bara massa football killar, och för det andra vet jag inte hur man sparar en film på datorn, om man ens kan göra det. men kommer jag på de, så ska jag lägga ut när lilla söta logan sjunger. mimimi :) Jag ryser bara jag tänker på de, vi hade ju sååååå kul när vi gjorde den!

Gibson Southern High School - ta mig tillbaka! Hell yea baby!

makeover

jag har så tråkigt att jag har suttit och stylat om min syster och mig på www.taaz.com haha, det är lite kul faktist. här får ni se resultaten :)




sanna min kära syster



& så här snygg blev jag! nu ska jag ge tillbaka mike datorn, jag lånade den för min är cpppp. hörs!


John blund missade mig inatt

för jag är huuur pigg som helst! helt sjukt! jag brukarslockna rätt tidigt :P
Jag sitter här på sannas dator, miihihh, och jag längtar efter henne såååå. Jag tänkte lägga ut denna film för att visa er hur bra min syster är, och att hon är min förebild! Jag vill vara precis som du sannnnyyy!

okej, jag fattar inte, kan man inte ha filmer på bloggen som inte ligger på youtube? :S hllå? fattar noll..
haha aja, ska väl hitta på nått som kanske får mig att somna! godnattttts

Power meet

här kommer lite bilder från power meet, glömde kameran hemma första kvällen så det är bara från andra :)

     

    


Ja de va väl allt, hörs!

vet ni vad de värsta är?

det är när man får upp hoppet och verkligen tänker hur det kommer bli, men sen spricker det och man blir så otroligt besviken och putt. hm, menemn, det va värt ett försök iaf. Vi får ta det nästa sommar! För då ska vi glida på stranden med glass i handen ;) haha!

Idag har jag inte gjort något speciellt, för utom att sabina kom hit och höll mig sällskap undertiden jag skrev packlista till spanien (som btw är 4 dagar away) och sedan strök mamma lite av mina kläder och jag vek ihopp dom och la allt på sägen. Ska snart lägga ner det i min väska.. när jag orkar ;) haha, måste ju bara tillägga att min packlista blev överdrivet lång. haha. men jag kommer ju få panik där borta om jag inte har ett bra urval. ;)

Idag kom jessica hem också, hon har varit saknad :) jag ska träffa henne imorgon. woopwoop. Både hon och becky vill festa på fredag, då kommer ju em hem igen. hihi :) EM vad tycker du, ska vi med eller banga? spelar ingen roll för mig liksom :)

Och föresten så tycker jag att alla ska dra på kryssning nån gång i sommar, helst ingen helg, för jag jobbar ju varje jävla helg fram till skolan börjar typ. haha.
serrrrii! annars får jag väl åka självdå! jag och skippy :)

mysteriet på greveholm

ja har nyss tittat klart, åååå den är så bra =) hihih. det är de enda jag har gjort idag, för jag mår bajs! har inte ens orkat att gå upp ur sängen. halsen och huvudet gör ont :( ajaj! menmen, jag får ta det lungt nu så jag inte är sjuk när vi åker till spanien! det skulle ju inte vara så roligt. :/
nu ska jag fortsätta att vila, puss&kram!

ni kan kalla oss för dårar när vi gråter glädjetårar

jag har precis vaknat & märkt att vädret suger idag, så jag gick in på youtube för att titta på djurgården klipp :) här är några av favoriterna:

http://www.youtube.com/watch?v=IGSEN02sV3E

http://www.youtube.com/watch?v=YGvrsXd3E3Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Oe4r6RUfWcg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lQ1IFSduHQs&feature=related

haha sånt gör man när man har tråkigt! menmen.. nu ska jga äta lite frukost sen ska jag titta på mysteriet på greveholm! jepp.. HÖRS!

sommarplåga!

Helgen har varit heeeeeeelt OK!

Fredag: Började med att jag och sabina gled ner på stan och levde rövare, sen jobbade 16-21, skönt att inte ha stängning. Efter jobbet cyklade jag hem till mikaela (som btw va hemma över helgen:D:D) för lite chill, dom drack och hade lite krök, men jag va duktigt och körde på nyktert ;) Drog ner på powermeet för lite stek med stekarna. Solglasögon; sjukt viktigt när man steker hahaha! älska! Tog sista bussen hem till kära gryta för att sova...

Lördag: Jag blev väckt(?) av ica som frågade om jag kunde jobba nu istället för att börja 11, så kollade jag på klockan, då va den bara 07.21, jag höll på att smälla av! seriöst. Men då vare bara upp och hoppa sen gå hem till em för att hämta min cykel. När jag går över vägen så stannar det en bil vid mig, då är det All's mamma som säger att hon ska till ica, så jag fick skjuss utav henne! tack så väldans.. Sen jobbade jag till 4, drog hem och fixade mig, kom till EM runt 20 i 8 kanske då vare mat och krök. Vidare till power meet, a  och sen åkte vi hem med sissta bussen. kul att de regnade liksom! haha. 
 
lägger in lite bilder sen, pallar ej nu! hörs!

stekkkarn!

ärligt talat så är det här den sköönste reklamen för tillfället :)




så jäkla klockren!
Nu har sabina kommit hit, haha orka att vi inte ens är i samma rum, :P Vi bah steker, solglasögon, sjukt viktigt när man stekerrrr! godnatt mina kära, puss&kram!

Ska vi dra en lina?

Tiiiiiituteeeen?!'

jag har inte skrivit på två dagar, shit! hihi, men iallfall så har det inte hänt något alls, jag har bara jobbatjobbatjobaat! men det är kul de, vi har så roligt. haha idag när vi (jag, Linda & Carro) packade upp varor så hade det runnit ut massa mjöl och så började vi ha mjöl i ansiktet på varandra, men så kom vi på att det kanske inte ser så bra ut om dom behöver en kassa fort och vi kommer springande med massa vita spår i ansiktet och på kläderna. Alltså ni kanske inte tycker det låter så kul, men herre gud va vi skrattade!

Nu är jag hemma iallfall och mina läppar tar död på mig, dom är sååå torra och det gör värsta ont. bombar med vaseline hela dagarna! m-mmm ;)
Sabina ska komma hit senare, konstigt vaaaaah?! :D hon ska nog sova här :) hihi

WAAAAAAHHH!!!! juste, vet ni vad jag gjorde idag på ica? Jag hade plockat likte kartonger som låg i gångarna och lagt i en större kartong som jag drog in i lagret, men de gick så segt så jag puttade den i stället och det gick rätt fort, jag sprang typ.... och då mitt framför kameran så snubblar jag över mig själv och flyger över kartongen och alla små lådor och grejs flyger åt olika håll. & det värsta av allt är att jag står och AS garvar helt för mig själv, värsta länge, så himla pinsamt! jag hoppas verkligen inte att dom tittar på övervakningskamerorna :P hahaha

Imorgon ska jag till tandis.. sen jobba, & gissa vad, mickkkanpickan glider hemåt! såft!
men nu ska jag inte tråka ut er längre, Pusssss


dont u say a word

Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör,
ingen vill veta var du köpt din tröja.
Och fast ni flyttat till ett hus som är öppet, fräscht och ljust
så kommer inga gäster minnas var det låg,
Och fast du lärt dig varje låt och fast du har en härlig båt,
så finns det ingen som vill röra vid din kind.

Nej, ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör,
ingen vill veta var du köpt din tröja.

Vaknade för ett tag sen, ska snart äta frulle. Mums :) Sen ska jag jobba. Skulle egentligen jobbat 07.00-16.00 men Carro den änglen bytte med mig så nu jobbar jag 17.00-22.15! Mycket bättre..Kan ju lika gärna jobba hela sommaren om de ska vara sånt här väder. usch!

You'll make it, Sabina. Det är jag säker på! :)<3


RSS 2.0