NY BLOGG!!!!!!!

http://www.mollyjohansson.blogspot.com/
http://www.mollyjohansson.blogspot.com/
http://www.mollyjohansson.blogspot.com/
http://www.mollyjohansson.blogspot.com/

Nu säger jag godnatt!

GODNATT!!


Me like my friends!

Helllow!

Skola idag som vanligt, men skönt som tusan med sovmorgon
till 10 i 12!! Sabina den lilla mobbade ungen följde med mig hem.
Hon nörda sig framför datorn medans jag läste högt ur "När jag hör din röst" och "du & jag i trafiken" haha. mycket
intresant! När hon blev hämtad så dog jag.. Det är tråkigt när ingen är här :(





PUSS OCH KRAM!

Let me love you tonight!


puss

åh vad trött jag är :D
Sabina skcikade nyss den nya headern hon har gjort till mig. Hon är så snäll så!

Vad finns det att göra en onsdag? imorgon börjar ju vi jätte sent så det ärju hur skönt som helst! :D
Vi kan övertala alla våra lärare vad som helst! HP07A är en väldigt krävande klass och får oftast
som vi vill. hihi.

Nu ville Sanna ha datorn och det ska hon få. Jag funderar på att ta en liten lur. god powernap!

Alla hjärtansdag mässa i ljushallen

Idag hade våran och B klassen en allahjärtansdag mässa i ljushallen. Vi som egentligen skulle ha börjat 11 och slutat halv 1, meeeen istället började vi 8 och slutade 2! Kul vare, enligt mig. skönt att slippa alla lektioner, alla=en. hehe. Hjärtpralinerna ägde iaf alla andra. tjänade ihop sisådär 500 spänn! :D YEyeYEEEEEEY! Min fötter värker dock efter ha fått lyft min kropp hela dagen. Vi fick ju inte sitta ner. Stackars oss!

Alltså, seriöst! är jag inte bäzzzt eller?! jag har fått Sanna att rådigga Twilight. Nu har hon snott min bok och kan inte slita sig ifrån den! åååh gud. Jag är så stolt över mig! :) <3 + att Sanna är den bästa syster man kan ha  och jag älskar henne 4-ever!



puss på henne!


När allt inte är som det ska så värmer det att mina vänner finns till!
Tack Sabina för att du lyssnar! <3

we were ment to be, supposed to be, but we lost it!

Blogg.se fungerade ej igår kväll. wth?! fett störd jag blev då alltså! haha ;) men det var väl inte någon speciellt som gled in över mitt liv.. funderar faktist på att göra om min blogg... Eller nej, vem fan pallar liksom. haha Åkte till ica igår och hämtade bröd och lite sådant, vi hade ju handelsmässa i dag i skolan. Ni kanske läste VLT? aa, det stod där iaf. Somnade jätte sent så jag sov bara 3 och en halv timme inatt. jobbigt. menmen. sånt är livet!



LIVET UT!



Jag vet seriöst inte hur jag skulle klara mig utan mina vänner och familj!
Jag älskar alla mina vänner så jävla hårt! Ni är det bästa jag har!
AA PUSS SÅ JÄVLA MYCKET PÅ DOM!!!!!

besöksrekord!!!!!!

kollade min statestik för ett tag sedan och såg att jag hade ca 250 unikabesökare mer än vad jag brukar ha.. siffran låg strax under 900. Alla kom på bara en timme, undrar hur det kom sig?! Men jag välkomnar alla nya läsare och hoppas att ni fortsätter såhär :)


god morgon :)

kl är 07.41. seriöst. vem fan är uppe nu liksom? det är ju inte mänskligt. ska snart gå till bussen, men måste fixa lite grejer först! haha. aja. skolan glider väl.. not! 8-5?!?!?!?! hur tänker schemasnubben egentligen? :S hjälp! det tror jag att han/hon behöver! pucko! nej. nu ska jag och mitt glada humör borsta tänderna! PUSS

<3

Lilla vännen, det finns så mycket jag vill ge dig, så mycket ja vill säga. Jag vill bara hålla om dig och låta allt bli bra igen! Jag vill att allt blir bra. Du är värd så mycket mer. Jag finns här för dig och kommer alltid att göra det. <3 Älskade lilla du, du är speciell!

Kom precis hem. Har varit ute med Mikaela :) Hängde lite så där. EmmaH kom förbi en snabbis också! WOHO. Nu vill jag bara kunna gräva ner mig. Vill inte att det ska vara så här!

puss

Bilder från fredag










Lammkött

jag har väl ej orkat bloggat! Men kan snabbt berätta om i helgen. Lördags åkte jag och mikaela till sthlm. Vi hälsade på hennes pappa, svulla pizza och mös lite. Åkte hem till hennes moster som hade fest. Mycket trevligt. Eller hur lammkött?! Blev tyvärr inga bilder. Åkte hem i går och var trött som ett as! Kollade på twilight med syster, mohaha. jag har fått henne beroende!

Gårdagens

just ja, jag glömde.. kan beskriva lite fort sådär :) hihi
för gick jag och em till centrum halv 7.. väntade på emma som aldrig kom. vi givk in på gården och väntade. hälsade på dom där inne och sånt. :) Sen när hurt kom så väntaade vi lite till... aa precis. dom kom typ 10 i 8 :S aaow! traskade hem till egget där alla girlsen hängde! yey! åkte vidare till haga på fest. vilket skämt. haha. så vi bestämde oss för att dra till sara på råby. ja, det var väl inte världens drag där, men secrutitas kom iaf. Tog en thedonk innan vi drog oss hemmåt!

lägger in bilder imorgon! :) hihih

i-landsproblem

hjälp!!!!! vad ska jag ha på mig?! Inte för uppklätt men inte tråkigt heller. vafan! vad ska jag ha för skor???? nån, hjälp mig.. snällaa!!!
har ingen ork att göra någonting, måste vara klar om en timme.. EN TIMME??? haha. nej då det fixar jag.. om bara sanna kunde vakna så att jag kan vara lite högljudd. haha, nej nu ska jag sminka mig. seeeeeYAAAAH!!!

Nu dar jag!

hem till ewe. hihih. ska träffa mikaela i centrum halv typ sen ska vi traska mot eggets håll! yey! hallååååå, fan helt sjuk, jag har en hatt på mig och lackleggings. jag tror nog att jag bröt minst 15 av mollys regler! ;)haha. nej nu jävlar! PUSSS


Rocco i snön

Jag & min syster gick ut i snön och lekte med våran hund!
Jag tror nog att Rocco är tamefan den sötaste hunden som finns!
Tro mig, han älskar snön!







SÖT VA?!?!?

dagens

kom hem från skolan för en stund sedan! hihi. vanlig dag. började 11.40 och slutade halv 3 med fick sluta kvart i! prov ni vet.. :P haha

ikväll blire förkrök hos egg med alla tjejer! va roligt. sen blire ferrrrreeee fo sure!!! ska försöka att ta lite bilder:P jag har ju ny kamera! hehe. Sanna tyckte iaf att Twilight va bra! :) hihi. jag sa ju det;)

nu vil sanna låna min dator.. det ska hon få göra :D hihi puss!

hundvalp till salu

Världens snällaste och finaste Douglas är till salu!
Intresserad gå in här
Enbart seriösa köpare som vet att de kan klara av en sådan hund!



Lycka till!

twilight

Har precis läst klart sista boken i twilight serien! :D fyfan va bra dom är. haha

hm, vad har jag gjort idag då? inte mycket, läst, hjälpt min kära syrrA med hennes blogg. hihi.det är typ det jag har gjort sen jag kom hem, vilket liv jag har. jag vet att ni vill ha det :P mohaha,
nu ska jag och sanna kolla på twilight.. bäzzzta! haha, godnatt poch puss!

just ja, en sak till

Våran lilla lärare kom in i klass rummet och sa att hon skämdes! vi fattade ingenting först, sen sa hon; jag hittar inte provet vi skulle ha idag! Snacka om jag ljubla! hahah. vi ska göra det imorgon istället! fettttttttttttt :D:D

Ljudet av ditt hjärta

Min snällla mamma kom hem igår med sista boken av twilight serien :) gud den är så bra. alltså jag tror inte folk förstår hur jag känner mig! seriöst! den är så jävla bra! eller inte bara den. Filmen och de två första böckerna är minst lika bra. Jag har redan läst halva boken!! jag kan bara inte sluta. jag tänker på det hela tiden, och längtar tills jag kommer hem för att få läsa mer! hm, låter som att jag är kär?! haha. vem vet. ;) haha

skolan..

sitter på administrationen och lyssnar lite halvt. hm, jag orkar inte.. har haft världens sämsta morgon! Jag vaknar av att mikaela ringer och väcker mig. jag har försovit mig så jag springer upp för att duscha.. men dusch jävlen va upptagen. aja. jag äter frullz och sånt sen duschar jag och fönarhåret, klär påmig, och sminkar mig. Springer till bussen och missar både 19 & 17. FAN! så jag gick in på jouren för att köpa tuggumi.. då funkar inte mitt kort. va i helvette!!??!??!?! Hoppar på bussen iaf och sitter och lyssanr på musik, så jag glömmer bort att plinga och får hoppa av vid arosvallen istället. alltså skjut mig!!! snälla!

SUNNY BEACH

I augusti.. då jävlar smäller det tjejer!



Jag, Sabina, Mikaela, Emma, Felicia, JessicaH, Emmy, Carro, Micka och Ewe



Vet inte ens varför jag bryr mig.

har ni saknat mig? :)

okej.. kan väl skriva lite kortfattat om mina senaste dagar!

Lördag jobbade jag på ica, 11-18 i kassan sen 2 timmars inventering. fett med cash den dagen walla. Mina kära arbetskamrater skulle till rocklunda för att ha en personal ferre, tyvärr kunde jag inte hånka på för jag skulle till sigurtsgatan 25.. riktigt emo ställe :P skit musik också.. haha. Jag och Sabina drog därifrån tidigare utan att säga nått. skulle egentligen varit där till typ 1, men HELL NO!!! vi drog 11 :) gick och kekade på the donk. Tog bussen hem till mig för de andra va där. Johanna gumman va på besök! Kom hem till mig så är det ingen här.. dom hade tagit bussen ner på stan. hahah orka. så vi bestämde oss för att åka ner på stan för att vänta på mikaela. Bussresan va rolig. Trevlig folk :) yey, loveit! sen iaf så träffade vi em och lidas. tog bussen hem till em på efterfest. blev massa skratt, prat och annat trevligt! puss på mina tjejer! somnade väl runt 6 :)

Söndag vaknade brevid em och sagge.. sagge den jävlen tycker att vi är fula när vi vaknar. bara för att hon är plastikoperation! moahhaha puss. dog väl resten av dagen!

Måndag skola igen.. give me a break, SNÄLLAARÅÅ! en helt ohändelserik dag... tror jag iaf! komemr inte ihåg. det var för länge sen! eller jo juste, trode det var torsdag idag. men det va ju måndag igår. haha. skulle gå till ica med em men det va feting kallt, fan fåglarna som flyttar till afrika frös för att det va så kallt här, vad hände med våren, hallå? Seif, shabbe och shirre kom till centrum så jag bjöd in oss till shabbe för att kolla på film med dom. så jävla störda grabbar! puss typ. kom hem runt 12. Sis och jag tittade på ett avsnitt av the city sen deckade jag fett skönt!

Idag skola.. noshit?! haha. efter skolan skulle jag oh em ta the bus ner på stan, men när vi stod vid busshållsplatsen kom albertskillen (som jag inte vet vad han heter men går på skolan) och skjutsade ner oss. skönt :) hiih tack! träffade egget och saggbabb. jag skulle boka in mig på resan till bulgarien. :) men vi kollade runt lite på andra ställen och så, men det är fortfarande oklart! åkte hem med bussen och nu sitter jag här. ska ta fram du & jag i trafiken nu och leka smart! yey


hiih. puss på er!


RSS 2.0