va hände?

jag är helt lonely en fredags kväll.. :( haha. alla festar, fast jag är ju duktig jag. jobbar och sliter! haha. Jobbar imorgon också. Mördar pass. fan 11-20 :( haha.
aja nu ska jag läsa lite post från ica sen sova typ! ha en trevlig kväll pullor!

GE MIG SOMMAR

fan va rolig min sommar kommer att bli.. först turiket med familjen och vänner till familjen! sen utomlands med tjejerna!! ska ner på stan i morgon och fixa resan! GE MIG!!!!!!!! haha.

min dag har varit ovärd! men nu är jag så jävla taggad!!!!! ska titta på film med sanna nu! nattinatt

usch och fy

mår väl ej så bra.. haha. men jag mår som jag förtjänar! ligger helt död i min säng och väntar på sanna.. vi ska kolla på mitt nya favoritprogram 90210 så himla bra..

kvällen igår var helt OK! hade jätte trevligt med först film, sen trevliga tisdagen! hihih. måste sno lite bilder från sanna! hihi! puss!

trevliga tisdan

har precis sminkat klart mig. satt på mig kläder. och fixat håret! nu väntar jag på mikaela som är seg som en propp :)
vi ska hem till matilda och titta på film, sen ska vi vidare till skybar :) trevligt, trevligt!

nu ska jag titta lite på tv :) puss!


USA

Åh vad jag vill åka till usa. min kära värd familj som jag inte har träffat på snart 2 år :( det är sorligt. Jag åker dit nästa vinter! fyfan vad jag längtar. saknar dom nå otroligt!!!! jag vill åka nunununun!!!!

Bilder från i lördags

OBS BILDER SNODDA FRÅN SAGGBABB OBS



Feeeeeeeeeeeest i skultuna



Adel :)



WOOPWOOP



Ewe hon hennes klasskompis sofia(?)



freschh :) varför hamnar jag altid på backen?



jag viste inte att min mun kunde bli så stor?.. visste ni?



Den här får avsluta alla bilder, mohaha!
sabina hur mår du?



jag är så lycklig!

Seriöst, jag har gjort värsta kapen!!!!! jag och mikaela åkte ner på stan och kollade i affärer. Men först tog jag ut pengar som ska in på banken! men sen iaf gick vi in på gina som hade feting rea!!!! så jag köpte:
1 Brun kofta
1 Brun Tunika
1 Grå tunika
1 Grå kjol med sebra mönster
1 Svart/rosa kjol
1 Grön tröja
1 Lila tröja


Kan ni fatta hur glad jag är.. för all det där kostade 450 kr sammanlagt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSS TYP!

mikaela=bajs

mikaela tycker helt seriöst att skippy, min kära, söta och underbara kanin, är FUL?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!



tycker ni det eller? för isåfall blir jag så här ledsen:




HEJ DÅ ALLA SOM TYCKER SKIPPY ÄR SÖT!
FUCK YOU ALL SOM TYCKER SOM MIKAELA!

fetta sönder!

Slutade jobba kl 6 :( fett drygt, men sista timmen plockade jag bara, så det är luuugnt mannen! Nu sitter jag och mikaelaoch väntar på min syrra som är ute med hunden.. vi ska åka till ICA och köpa fett med chips och dipp och fetta sönder. mohaha. Vi behöver det fan. aja jalla vi ses, peace!

Föresten FEEL FREE att ge mig bilder från igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


DAGENS DEBAT FRÅGA!!!!!

VART, NÄR OCH HUR TOG JAG AV MIG MITT HÅR IGÅR? hahahahahhaha

-eller är vart vet jag redan, för jag hittade det på min hylla, men hur.. och när? haha. serri. Ett till mysterium hur jag kom på tanken att tvätta av mig sminket mitt i natten.. på riktigt, det händer typ en gång om året! haha.

skultuna :)

aaa, shit mina vänner.. vilken kväll. full var jag och lämnade rösten hemma, jag lät jö som en uppstoppad kalkon. Tror nog att jagh hade roligare utanför festen än där inne, haha.
fick skjuts in till stan av gud vet vem, haha. Sabina stackarn mådde väl ej så bra, fan va alla va fulla:D Försvann från micka och felle.. så jag och sabina gick till the donk för lite mat och vatten, haha.
Senare kom shirre och paul och hämtade oss. snällt liksom! :) under den där tiden va jag ungefär som stum, stackars hon i kassan på the donk, hon hörde knappt någonting..

kommer bilder när jag har snott från dom andra
PUSS OCH KRAM! hörs på ica liksom!

fest för fulla muggar

glider inne på mitt rum och dunkar chris brown, försöker överrösta mammas dåliga musik. haha :) snart blire tacos med the familja, pappa är på kryssning dock.. om någon är interesserad. haha!

mikaela och sabina kommer hit och förkrökar, sen drar vi vidare till skultuna(!?) och festarhela jävla natten, enda tills jag börjar jobba imorgon kl 11! så, aa. hörs då! ska fixa klart mig och sen vänta på dom andra för dom har min alkohol! :D

PUSS OCH KRAM!!!!

sexxxyy boy!

CHRIS BROWN! kunde det ha blivit bättre? with you och forever va lätt dom bästa!

nej, nu måste jag äta frullz och tänka vad jag ska ha på mig imorgon.. det blir ju DISCO DISCO!! haha.
peace out!

på väg :)

ska bara fixa det sista nu. sen tar vi bussen mot stationen. åker vidare hem till mikaelas pappa och fettar pizza och dricker öl. åker in till stan och vidare till hovet där våran lilla baby håller hus! därifrån pker vi till stationen tar tåget hem och festar sönder i västerås!

ssssssssssssssssssssseeeeeYAAAAA


chris brown!!!

idag är det fredag och jag är helt galen! jag vill åka nuununununuuu! sabbe ringde nyss och väckte mig, hm konstigt. hon hade redan väckt mikaela typ 50 0000000 gånger. mohhahaha. hjälp, vad ska jag ha på mig?? nej nu ska jag äta frullz sen duscha. hejsanhopsan. ha en bra dag!


äntligen har jag kommit igång.

mamma kom nyss in med teori böckerna till körkortet. nu blir det plugga asset av mig. för jag SKA ta körtkort... SNART! haha. tack mamsi <3



nu ska jag ut med em och hoppas på att kvällen/natten
går fort, för imorgon smäller det :):) längtar så mycket..
hm, jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. buhu
ska ringa em och dra till ica nu. så jalla. peace!

fyfan vilka tror dom att dom är????

fyfan säger jag bara. kom nyss hem från stan. eller för ett tag sen, sabina och mikaela följde med mig hem. jag som hade städat och haft mig idag, damsugit.. allt. så kommer dom hit som nå jävla hey baberiba och stökar ner mitt rum! vilka fan tror dom att dom är egentligen???? men jag tycker dom är pussiga ändå!

NU TYCKER JAG ATT DET SKA BLI IMORGON!! hallllllllllllllllllllllllllåååååååå!!!!!!!!!! chris brown!

tagga tjejer!!

för imorgon då jävlar.. fan va roligt vi ska haaaaaaaaa :D längtar! får lön i morgon också.. japp, den har varit efterlängtad! ohyeee!

kan det bara bli kväll så jag får sova? aja, whatever.. ;) ses





TAGGA TJEJER! TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! :D


godmorgon

har precis vaknat, lilla söta, gulliga sabina ringde och väckte både mig och mikaela... jobbig tös det där :D men puss på henne. nu sitter jag och äter frullz, jag har lånat sannas dator, men säg inget till henne ;) hahah.

nej nu ska jag skynda mig, innan det blir sämre tider. jalla vi ses, peace out!

ÅH NEEEEEJ

jag börjar vli sjuk! hjälp.. vad ska jag göra? fan CHRIS BROWN är ju på fredag! fanfanfan.. ska nog stanna hemma imorgon om jag inte mår bättre och krya på mig som fan. För på fredag, nomatterwhat, ska vi till stockholm och leva rövare hela dagen! :) yey!

idag va en såndär helt ovärd dag i skolan.. vi börjar 11.10 med att vi inte har blivit tilldelade nån sal, hm, vad tänker dom med? vi hade en lektion... sen var dagen slut. haha. värt

har börjat kolla på the city.. åh så bra! :D hehe.


jag räknar dagar.. är jag patetisk?

idag är det 176 dagar kvar till Turkiet :) fyfan va roligt vi ska ha! och i morgon kära vänner ska det firas, det är 500 dagar kvar tills tvåorna tar STUDENTEN!!! enligt emmy :) litar på henne!!

skoldagen idag va hemsk... 8-4 (egentligen 5) hade hål i flera timmar kändes det som. men dagen plus var lätt lunchdaten med sabiiiiiiiiina den osmarta och ewe den störda! :D puss på dom. och dom andra vi satt med :) mihih

nu ska jag sova och njuta av sovmorgonen vi har imorgon, seriöst. 11.10, hallelulja kören sjunger i accapella :) supran som jag är, enligt min körlärare som jag inte riktigt förstår, klingar det underbart i öronen! <3

hallå

SAANNNAAA, du har fått mig beroende.. rehab igen då. the hills är ju as bra fan, spencer, vilken jubel idiot! och heidi med, riktigt stolp skott! haha.

hjäääälp, nu skriker min hårfön efter mig, måste skynda mig, försov mig idag... inte så mycket men chopchop! ;) jalla peace


CHRIS FUCKING BROWN BABY!

på fredag drar ju jag, em och sabbe till sthlm.. vi ska äta pizza, kolla lite, dricka ÖL och sen efter det ska vi kolla på CHRIS BROWN!!!! fan va kul vi ska ha. efteråt åker vi hem till mikaelas pappa och fortsätter att drick öl, eller så åker vi til vässan igen och festar sönder oss!!!!!!!!!! WOHO

men jalla, vi ses. peace out!

är jag bög?

jaa. enligt 118800 så är jag bög, hur kan dom veta det? jag äger ju inte ens en snopp! fan! haha.

sitter hemma hos mikaela och chillar lite. mysigt. nu ska vi titta på tve.. jalla vi ses. peace!



sex säljer!





vill nån vara snäll och ge mig allt det här? (a)


blondinbella och chips

kollar på lets dance. inte för jag tycker det är bra. ville bara se om blondinbella va duktig. hon va helt okej, faktist.. chips äter jag också.. mikes, men säg inget till han. mohaha.

Igår va jag nog på 2009 sämsta humör. Jag kämpade för att vara trevlig mot kunderna på ica.. stackars dom! när jag kom hem så la jag mig i sängen för att ttt på twilight.. igen. båda böckerna är färdig lästa, nu väntar jag på den sista. tråkigt att det bara är tre. :(

när jag vaknade imorse trodde jag att jag va glad. så som jag brukar vara men icke sa nicke. efter att mamma, min snällla mamma, kom hem med frukost så märkte jag att jag inte va på bra humör.. så jag tänker nog stnna på mitt rum resten av dagen och hoppas på det bästa ;)



I love you baby! you and me for ever! <3

dålig.

i onsdags blev det krogen :)
igår va det skola och läsning av den andra boken av twilight serien :D
idag började vi 20 i 12, slutade efter den lektionen. åkte ner på stan och
gick in på banken och fixade lite, nu är jag här och ska snart duscha..
jobbar till 9 idag, sen blire utgång. Lidas, den jävlen, har fyllt 19.
GRATTIS TIL HENNE :)

puss


allt man behöver is en webcam broders!











Ikväll blire utgång, jessica H, sussie & ellie fyller 18 :D GRATTIIIIISS SNYGGINGAR!!!!!!!!!!

ha en bra kväll everybody!!



nu går jag i ide...

För att min KÄRA bok, om jag kunde drömma, har äntligen kommit hem till mig! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!

har varit hemma hos jessica H och ätit tårta :) hon fyller 18 :D grattis! :D

hörs aldrig, eller jo.. när boken är slut! ;)

ska snart hem igen"

igår så hade jag öppning på ica. fa-an va kämpigt att gå upp kl 05.30 :'( slutade kl 2, kom hem, somnade och vaknade kl 23.. shhiit va jobbigt! nu har jag vaknat igen och hunnit äta frulle. jag ska snart göra lite mat som jag kan ta med till ica.. mördar pass ni vet ;) haha. okej, jalla vi ses!

ica är mitt andra hem..

fan, det känns ju som att jag bor där! haha. kom hem för ett tag sen, käkade lite mat och nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film innan jag sover! jag ska ju upp om typ 7 timmar :P öppning, kommer knappt ihåg hur man gör.. tur att maria kommer halv 8 :) stängingen idag var elt okej, roligt att jobba på ica! :D

nej, mio min mio skriker efter mig, and min säng määd!! puss och godnatt!

bend it like beckham!

helt ovärd dag i dag.. så ovärt! fick skjuts av tobbe till skolan, hade egelska i 20 minuter typ sen slutade vi för dagen! mikaela den jävlen åker till sthlm idag :) ha så kul. själv ska jag jobba hela helgen.skönt ändå att inte dricka ;) haha, måste ju ta det lungt någongång.. jobbar 16-22.15 idag, imorgon börjar jag 7-14... buhu, kill me! please? sen på söndag harjag mördar pass med 15-22.12! haha. mentur at jag diggar ica som fan.
Ska även fråga om ica vill sponsra oss med lite smått och gott till våran hadelsmässa som är onsdagen den 11 februari :) kom dit!

nej nu säger mamma att jag ska städa mitt rum innan jag jobbar. haha. tråkkkkkkkkkkkkkkkkiiiigt!
puss och kram!

godmorgon fuckers :D

hur mår ni? :D jag mår bra. snuvig och trött bara, annars äre finnemang. börjar 11.40 idag. helvete va skönt! haha. tar bussen som går 18 över :) såååft! har tillochmed hunnit med att äta frullz :) haha. nej nu ska jag borsta tänderna och sånt.. ha en bra skol dag.

Klumpig på spanskan

haha. idag på spanskan så satt jag på ryggstödet på stolen iklassrummet.. haha gissa vad som händer? stolen gårsönder och jag faller platt
på marken. haha. shit va jag skrattade ;) haha puss på mig!



Sabina Hansson

min kära vän super-snygga, silver sabbe har varit så kind och fixat min blogg.. det var på tiden! tacksi till henne :)



FörstA dagen i skolan var enligt mig helt ovärd! började 11 med småföretagande, gick och åt, hade adniminstration och sen mentor tid. Jose stackarn är fortfarande inte tillbaka, men hoppas på att han kommer nästa fredag! :)

Åkte ner på stan med mikaela & sabina, träffade även jessca, emma & hellman :) trevligt trevligt. tog en sväng förbi saffets, ohyea! Gick lite på gina och nörda oss, hittade en jätte söt t-shirt. men jag hade ju självklart glömt min plånbok hemma... surt! hahah. kom hem och skulle städa men det blev film-tittning stället! haha.

& tack till mike den lillen för att du gav mig låtarna! äntligen!

hej bloggen!!!





allt man behöver är en dator med webcam :D

så här kul har vi på dagarna! (fett seriösa bilder!!!!!!! hahaha not!!!!!!!!!!!!)












mikaela är sugen!

hittade denna söta grej från i somras någongång! fan va jag har skrattat åt denhär! hahaha

HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös? det är jag väl rätt så ofta ;) hehe
Hånglat med nån riktigt ful? ja, men dom va ju inte fula "at the time".
Hånglat med fler än 50 pers? hallå, du glömde en nolla!
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll? imorgon
Gjort något riktigt dumt? tss, jag är en ängel
Gjort något du verkligen ångrar? nej..då skulle jag väl inte ha gjort de?
Blivit full på ett släktkalas? jag blir fullast! som vanligt
Varit full i skolan? full på vad, jag är always full i skratt(eller vad man nu säger)
Blivit portad ifrån en krog? aa, alla här i v-ås och skybar i sthlm, imma bad ass
Varit otrogen? ja, två olika banker
Varit full på julafton? fullare än tomten i "tomten är far till alla barnen"
Varit nykter på nyårsafton? jag dansar aldrig nykter
Slagit sönder en tv? nej men det är väl onödigt
Önskat att du var det motsatta könet? nää, varför de liksom
Varit gravid? no 'mam
Fått barn? typ 5 vare va? tappa räkningen vid 3 fanskap..
Överdoserat? nej, bara skippy
Åkt ambulans? aa, jag bröt mitt öga
Gjort nåt olagligt? aa, jag snattade en gång när jag va 4
Fått din mamma att gråta? av skratt, ja!
Blivit polisanmäld? ja, jag är våldtäktsman!
Skämts över dina föräldrar? har hänt
Skämts över dig själv? här med..
Ätit från en papperskorg? nej, det är mina vänners jobb, jag ser bara till att dom inte får HIV
Kissat ner dig av skratt? nej, men jag har skrattat åt kiss
Sagt jag älskar dig och menat det? jomenvesst
Bråkat med din flickvän/pojkvän? typ, ja.
Tar du droger? bara ibland, gillar att dra linor på jobbet
Dricker du? jaaaaaa, annars får jag ju vätskebrist. hallå liksom

Vem är din bästa vän? aa, det får nog bli skippy, eller kanske alla mina brudar. grrr
Vad är du mest rädd för? att en spindel ska krypa in i mitt öra när jag sover.
Vilka kläder sover du i? birthday suit, hehe, nej men trosor onlyyy
Vart vill du gifta dig? Önsta centrum
Vad hatar du verkligen? ingenting, men nått som är, eller rättare sagt var så himla drygt va den där tjejen som stod och vinkade på höger sida. Jag skulle kunna nocka henne..
Varit kär? aa, men mest i skor. det har ju hänt att jag fallit för nån pojk också.. heh
Är du ett hälsofreak? japp, rötter och bark är livet
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? aa, zimba baby. han är ju liksom inte real, om man säger så..
Är du ensam nu? nej skippy sitter här och tittar. han hälsar!
Vill du gifta dig? alltså jag är gift. silverbröllop i helgen.
Vill du ha barn? jag har ju redan sagt att jag trodde det va 5 snorungar
SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? jag
Såg dig gråta? hela världen, när wentworth M friade till mig i live tv i måndags
Fick dig att gråta? wentiiiiiiiiiie baby
Du delade en drink med? tss, för full för att komma ihåg! hehe, jk
Du gick på bio med? ingen nämnd ingen glömd
Skällde på dig? nån jävla damp hund som jag gick förbi, orka va sur liksom!

Om jag kunde drömma!



Jag har klickat hem min kära bok nu! om jag kunde drömma! så himla glad,
jag längtar tills den kommer till jobbet så jag kan hämta den :D WOHO!
skön låt btw! nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka vidare till min kära
ICA familj! :) hihi. blire fika ikväll, tjejer? :) messa mig och berätta. jag slutar ju 9 :(

godmorgon

2 januari.. första dagen på året som jag glider på ica och tjänar fett med cash! haha. sabina är här och drygar, kan hon dra snart eller.. igår tittade vi på victoria's seacret :) kulkul. bakis som tusan. haha. nej nu kom mina päron hem med frulle så ska käka nu, duscha sen, och efter det ska jag jobba! pus&kram

knull på G

Sabina och shirwan knullar brevid mig just nu... dom håller på i timmar, men det är ingenting mot mr. 30 sekunder!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH (internt skämt)

2009 01 01 molly och sagge is the shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit


sabina och mikaela är fett fukka

gott nuyttt åtr alla hoppa. puss ovh kjasgh ä¨mpr bra, jag har ont i näsan nn slog  imig. "# ##""!"""" PIUDDDSSSS
nu bötjar mitt libv som ads full, sabina är fett fuill ovch jah har snygga bröst!! PÖÖS OVCH ODANTT.frågasmike, han såg dom, !!! jag ppp när kag tog av mitt fake ålkta hår
PUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSS


Mollys fylleinlägg nr. 2. /super snygga silver sabbe

RSS 2.0